Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa creez o gestiune cantitativ-valorica de unde vor pleca piese pt.10 masini.Doresc sa evidentiez consumul pe fiecare masina separat,toate acestea cu bonuri de consum separate iar piesele care raman in magazie doresc sa le evidentieze in stoc. Detin ambele variante de saga dar nu am folosi gestiune cantitativ-valorica pana acum. Va multumesc din suflet pt.sprijinul acordat.
GESTIUNE CANTITATIV-VALORICA
Re: GESTIUNE CANTITATIV-VALORICA
de la fisiere ->gestiuni
cantitativ valorica.
introduceti apoi intrarile pe gestiunea respectiva.
veti avea situatia stocurilor, faceti bonuri de consum pe fiecare masina..
cantitativ valorica.
introduceti apoi intrarile pe gestiunea respectiva.
veti avea situatia stocurilor, faceti bonuri de consum pe fiecare masina..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu am reusit pana la capat ,in sensul ca nu stiu unde sa introduc la bonul de cosum nr. masinii.Ex;daca am intrare de 4 acumulatori pe o factura si pleaca cate unul pe fiecare masina cum pot obtine la sfarsit de luna consumul pe fiecare masina si eventual si un bon de consum general pe fiecare masina ?Mentionez ca am selectat piese de schimb-gestiune-cod produs Va multumesc mult pt.ajutorul acordat .
De ce ați face asta?
Puteți întocmi câte un bon de consum/mașină și la explicații scrieți ce reprezintă.
Sau la explicații scrieți cele 4 mașini.
Puteți întocmi câte un bon de consum/mașină și la explicații scrieți ce reprezintă.
Sau la explicații scrieți cele 4 mașini.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.