erori la validare efactura
-
erori la validare efactura
buna seara, este prima factura emisa la o firma , am emis practic factura asa cum se cuvine, am configurat ce am considerat acolo, si am bifat preluat cu transmitere in spv si ce credeti ca am primit eroare de validare la stare si in partea de jos la detalii urmatorul mesaj!!!
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
stie cineva ce trebuie sa mai fac? gresesc undeva sau ceva ?mai trebuie sa completez ceva? ma ajuta cineva pas cu pas cum sa fac va rog frumos!
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
stie cineva ce trebuie sa mai fac? gresesc undeva sau ceva ?mai trebuie sa completez ceva? ma ajuta cineva pas cu pas cum sa fac va rog frumos!
Re: erori la validare efactura
Nu ai toate datele de identificare ale clientului:CUI, localitate, judet....
Nu. Refaceți actualizarea. Și reîncercați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am refacut actualizarea si tot imi da aceasta eroare. Unde greses? Aceasi eroare ca la autor. Multumesc!
Si eu am incercat, mi-a dat aceiasi eroare. Am intrat la configurari si am debifat prima bifa din stanga!
-
MIE IMI SPUNE vARIABLE"DATA" NOT FOUND, DAU oK SI APOI "EXISTA POZITII PT CARE DATA CALENDARISTICA NU E OK"..SI AM INTrodus data de 04.01.2024...
Buna ziua, ce am constatat, eu ieri, ca data si ora calculatoruluim trebuie sa corespunda cu serverul de la Anaf. Si atunci nu mai da erori! si verificati daca aveti instalat Java.
Actualizati programul.
@olead195 - nu e de la program
Trebuie setat calculatorul să preia ora și data corect. Să fie setat pe fus orar corect și să se sincronizeze cu un server care setează data și ora automat.
Trebuie setat calculatorul să preia ora și data corect. Să fie setat pe fus orar corect și să se sincronizeze cu un server care setează data și ora automat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.