multumesc pentru pareri !!!
oricum el trebuia sa aiba evidenta pe jurnale de cumparari si vanzari pentru evidenta tva (chiar daca nu era platitor de tva )
dar ce parere aveti daca fac o medie a adaosului aplicat pe care apoi sa il scot cu procentul respectiv din valoarea stocului la pret de vanzare ...ca sa pot stabili pretul de achizitie !!!????
niste dobitoci da la finante mi-au spus sa adun facturile din luna decembrie si noiembrie pana ajung pe suma stocului care e la pret de vanzare !!!! o mare prostie !!!
apoi mi-au zis sa calculez K

care e si mai mare prostia !!!
ne mai miram ca suntem confuzi si primim sfaturi ,,bune'' .....si sa-i vedeti cum imi explicau ca si cum eu as fi dobitoc !!!
de fapt e vorba de ajustare de tva la stocul de bunuri ramas dupa ce am devenit platitor de tva si depunerea regularizarii de tva pe deductibil la primul decont depus dupa ce am devenit platitor de tva !!! asa cum scrie in lege !!! dar se pare ca ei nu au mai citit-o de ani de zile si au reguli babesti si care reflecta o logica stramba si distorsionata care aplicata prin orice mijloace sa ne bata pe sume !!!