FGO si Saga web
-
FGO si Saga web
buna ziua,
doresc sa achizitionez si modulul de facturare FGO. Am descarcat intai varianta gratuita pentru a vedea cum functioneaza si am constatat ca nu pot importa in Saga C facturile emise in FGO. Explicatia pare ca este Windows 8 pe care il folosesc eu.
Dupa migrare in Saga Web voi avea aceiasi problema? Adica obligatoriu trebuie sa trec la Windows 10/11?
doresc sa achizitionez si modulul de facturare FGO. Am descarcat intai varianta gratuita pentru a vedea cum functioneaza si am constatat ca nu pot importa in Saga C facturile emise in FGO. Explicatia pare ca este Windows 8 pe care il folosesc eu.
Dupa migrare in Saga Web voi avea aceiasi problema? Adica obligatoriu trebuie sa trec la Windows 10/11?
-
Re: FGO si Saga web
SagaWeb nu are migrate (inca) toate ecranele din SAGA C. Prin urmare, nu o sa puteti face importul din FGO cu SAGA Web. Treceti la Windows 10.
-
Buna ziua . Ar fi bine de stiut cand estimeaza SAGA ca vor finaliza migrarea integrala a modului Diverse in varianta SAGA WEB . Ma intereseaza "Situatii manageriale" si posibilitatea de conexiune cu FGO . Multumesc .
-
Buna ziua . Ar fi bine de stiut si daca SAGA intentioneaza o integrare cu BT GO ... Nu as mai avea nevoie de FGO .
-
Pai BT GO = FGO. Cel putin la ora actuala. Nu poti folosi BT GO fara FGO.
-
Ce inseamna BT GO?
@tobosv790: Este o aplicatie de internet banking a celor de la Banca Transilvania (nu ajungea NeoBT si BT24 ... au zis sa mai scoata una ). "Noutatea" la BT-Go este ca au facut un parteneriat cu FGO si au introdus o sectiune de "Facturi" in aplicatie prin intermediul careia ei zic ca "platesti rapid orice factura - platesti facturile fara sa mai completezi manual informatiile beneficiarului sau detaliile platii" si "ai totul intr-un singur loc - administrezi facturile direct din BT-Go, iar asocierea facturilor cu platile sau incasarile lor se realizeaza automat. Prin integrarea cu SAGA, contabilul are acces instant la aceste informatii". Cam asta ar fi !
-
@ovidiuo multumesc frumos.