Eroare e-Factura
- branzam825
Eroare e-Factura
Buna ziua,
Incerc sa deschid e-Factura din SAGA C si nu reusesc.
Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
The remote server returned an error: (429) Too Many Requests.
STACK TRACE
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse0
at
ControlLibrary2015.ANAF.SPV. < Navigate> d_31. MoveNext0
Incerc sa deschid e-Factura din SAGA C si nu reusesc.
Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
The remote server returned an error: (429) Too Many Requests.
STACK TRACE
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse0
at
ControlLibrary2015.ANAF.SPV. < Navigate> d_31. MoveNext0
- Fişiere ataşate
-
- Capture.PNG (5.93 KiB) Vizualizat de 3966 ori
-
Re: Eroare e-Factura
Salut,
Am avut acelasi tip de eroare si se rezolva prin reinstalare chiar daca ai ultima versiune.
Gabriel D.
Am avut acelasi tip de eroare si se rezolva prin reinstalare chiar daca ai ultima versiune.
Gabriel D.
- branzam825
Multumesc de sfat dar acuma am alta problema tot la e-factura.
Incarca prima factura si imi apare acest mesaj.
Ce trebuie sa aleg?
Incarca prima factura si imi apare acest mesaj.
Ce trebuie sa aleg?
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot 2024-01-04 144011.jpg (86.87 KiB) Vizualizat de 3659 ori
-
salut, erorea urmatoare ce insemna?
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
-
Exact asa imi apare si mie azi, dupa actualizare de azi (nu stiu daca e coincidenta sau nu). Ieri a functionat fara probleme. Ati rezolvat ?
-
factura emisa pe 2023 s-a transmis , iar cea pe 2024 apare eroarea, incerc si maine.
-
Nu pot lista o factura primita, mesajul este ca fisierul nu este un tip de fisier acceptat fie fisierul a fost corupt. Cum se poate rezolva? Ieri am listat, astazi, dupa eroare, am actualizat programul dar tot nu vrea.
-
Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu aceeasi eroare "'F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2", desi am transmis astazi 12 facturi fara probleme. Nu-mi dau seama ce are diferit fata de celelalte facturi acceptate si transmise ok.
Ma confrunt si eu cu aceeasi eroare "'F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2", desi am transmis astazi 12 facturi fara probleme. Nu-mi dau seama ce are diferit fata de celelalte facturi acceptate si transmise ok.
-
am reusit sa transmit factura, Anaf este problema
-
validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
ati reusit sa validati?
ati reusit sa validati?
-
Cu ai reusit? Ai insistat de mai multe ori sau ai modificat ceva?
Eu am salvat XML-ul din SAGA si nu se valideaza nici pe validatorul de pe ANAF.
Edit: Am luat XML-ul unei facturi trimisa cu succes ieri, si pe validatorul ANAF primesc aceeasi eroare. Probabil ca au modificat cei de la ANAF.
Edit2: Curios este, ca si pentru facturi PRIMITE azi de la furnizori si descarcate din SPV, primesc aceeasi eroare la la verificarea prin validatorul anaf. Dar, repet, XML-ul a fost valid din moment ce l-am primit si descarcat din SPV.
Da, e de la ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
stroer1948 scrie: ↑Joi Ian 04, 2024 4:48 pmCu ai reusit? Ai insistat de mai multe ori sau ai modificat ceva?
Edit: Am luat XML-ul unei facturi trimisa cu succes ieri, si pe validatorul ANAF primesc aceeasi eroare. Probabil ca au modificat cei de la ANAF.
Edit2: Curios este, ca si pentru facturi PRIMITE azi de la furnizori si descarcate din SPV, primesc aceeasi eroare la la verificarea prin validatorul anaf. Dar, repet, XML-ul a fost valid din moment ce l-am primit si descarcat din SPV.
am reusit , am facut actualizare la saga si a mers. am avut aceeasi eroare.stroer1948 scrie: ↑Joi Ian 04, 2024 4:48 pmCu ai reusit? Ai insistat de mai multe ori sau ai modificat ceva?
am reusit , am facut actualizare la saga si a mers. am avut aceeasi eroare.
- branzam825
Buna seara, imi puteti oferi si mie o solutie la problema de mai sus (#3) sau trebuie sa deschid alt topic?