cont unic
cont unic
in cazul in care contributiile datorate se platesc lunar (pt. a nu se aduna prea mult), pentru luna septembrie se poate face plata in contul unic? Ar insemna ca platesc 1/3 din suma care se regaseste in declaratia fiscala.
Multumesc!
Multumesc!
-
cont unic
am aceeasi situatie ca si Esanut , plata lunara , declaratie trimestriala .
In declaratie adun pt fiecare obligatie cele 3 luni , nu inteleg cu contul unic ? se face doar un singur OP ? nu stiu nu am citit nimic in acest sens. Poate ne da cineva lamuriri mai multe .
In declaratie adun pt fiecare obligatie cele 3 luni , nu inteleg cu contul unic ? se face doar un singur OP ? nu stiu nu am citit nimic in acest sens. Poate ne da cineva lamuriri mai multe .
Se pot face plati fractionate, in contul obligatiilor societatii catre bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale? Astfel in sensul in care am 5000 lei de plata, la unul dintre cele doua bugete, sa ii platesc astfel 1500 odata si 3500 altadata, bineinteles in termen, pana pe 25 oct 2007. Adica sa platesc in cont unic insa nu toata suma odata, ci pe etape.
cont unic
Daca cititi OMEF nr. 1294/2007 va lamuriti cu toate problemele.olteanz scrie:Vezi ordin MEF nr. 1294/2007, anexa cu Metodologia. La capit. IV este explicat modul de distribuire a sumelor platite in contul unic. Poti plati linistit in avans cit si cind doresti.
1+1=3
am citit dar nu gasesc unde scrie si tot nu i-ati raspuns lui iarovoim, ca si pe mine ma interesa.
am ordinul in fata, cu 7 articole si cuprinde si 2 anexe cu ce plati sa faci dar nu raspunde la ceea ce a intrebat iarovoim si ma interesa si pe mine.
am ordinul in fata, cu 7 articole si cuprinde si 2 anexe cu ce plati sa faci dar nu raspunde la ceea ce a intrebat iarovoim si ma interesa si pe mine.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Re: cont unic
asa da , l-am postat la legislatie si pentru cei care mai sunt interesati sa vada ce scrie.olteanz scrie:Imi cer scuze, e OMFEP nr. 1314/2007, in acelasi M Oficial, 658/26.09.2007, Metodologie......, cap. IV, Distribuirea sumelor platite de contribuabili........
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 5589#15589
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
La admin sect 6 mi s-a spus ca nu este obligatorie plata in contul unic chiar daca nu am obligatii restante si platesc integral toate taxele si impozitele pina in ianuarie pentru ca ei nu au inca logistica.Va dati seama cum vor arata fisele de platitor si cind si cum vor face repartizarea sumelor?Si oricum este o munca in plus pentru ei sa te anunte cum au facut repartizarea si nu cred ca se grabesc .