|
Da, asa e. Am facut statele de personal. Azi ISJ ne-a trimis un model modificat, in care au introdus coloane la drepturi care fac parte din salariul de baza nou, si anume: diferenta spor zona, diferenta spor simultan, CFP, ia r la sporuri in afara sal. de baza: inv. special, gr. merit, dirigentie, simultan, rural, simultan, ecran, cond. grele. Dupa aceste sporuri au mai bagat si PCO, inainte de total salariu ianuarie. (scuze, nu stiu cum sa atasez documente, sau imagini)
Am respectat ce m-ati invatat mai sus, sa fac in Saga B, la salarii, dar nu imi calculeaza bine...
- plata cu ora se aplica la (salariu din grila + spor zona) : 72 (sau 64) x nr. ore PCO... facand calculul pe macheta de la Milvacom, mie imi iese la PCO: (1986+158):64x24=804, iar in Saga B: PCO=782... oare e bine?
- retinerea pentru sindicat stiam ca se aplica la venit brut si se retine din venitul brut, ori in Saga nu am decat 3 optiuni: salariu af. timp lucrat, venit baza calcul si salariu net...
sau poate nu e bine cum stiu eu? daca stie cineva mai bine, ma poate indruma si pe mine?
Multumesc anticipat.
|