Cheltuieli de protocol in loc de DIURNA?
Re: Cheltuieli de protocol in loc de DIURNA?
puneti pe ch protocol.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Le-am pus pe alte chelt exploatare-6588 cu TVA nedeductibil(a dat mancare "la saraci").
-
Pentru un salariat al carui loc de munca este la mai mult de 5 km de domiciliu, se poate acorda diurna deductibila de 42.5 lei/zi? Multumesc.
Nu.
Diurna se acordă pentru deplasarea de la firmă la locul în care este delegat dacă distanța este mai mare de 5 km,.
Textul din HG 1860/2006
"Persoana aflată în delegare sau detașare într-o localitate situată la o distanță mai mare de 5 km de localitatea în care își are locul permanent de muncă primește o indemnizație zilnică de delegare sau de detașare de 17 lei, indiferent de funcția pe care o îndeplinește și de autoritatea sau instituția publică în care își desfășoară activitatea."
Diurna se acordă pentru deplasarea de la firmă la locul în care este delegat dacă distanța este mai mare de 5 km,.
Textul din HG 1860/2006
"Persoana aflată în delegare sau detașare într-o localitate situată la o distanță mai mare de 5 km de localitatea în care își are locul permanent de muncă primește o indemnizație zilnică de delegare sau de detașare de 17 lei, indiferent de funcția pe care o îndeplinește și de autoritatea sau instituția publică în care își desfășoară activitatea."
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc!