Raport de gestiune I.I.
Raport de gestiune I.I.
Buna ziua.
Am un I.I. domeniu de activitate fast food. Am creat 2 gestiuni (bucatarie si magazin). Problema mea este ca nu imi apar in raportul de gestiune veniturile ( pe care le introduc in baza Z-etului) si imi apar numai o parte din marfuri.
Oare ce nu fac bine?
Va multumesc.
Am un I.I. domeniu de activitate fast food. Am creat 2 gestiuni (bucatarie si magazin). Problema mea este ca nu imi apar in raportul de gestiune veniturile ( pe care le introduc in baza Z-etului) si imi apar numai o parte din marfuri.
Oare ce nu fac bine?
Va multumesc.
Re: Raport de gestiune I.I.
Ce-mi place cand se ofera doar informatii insuficiente.
Totusi de care gestiune ai? Global-valoric, catitativ-valoric sau ambele?

Totusi de care gestiune ai? Global-valoric, catitativ-valoric sau ambele?
Cantitativ-valoric, scuze...
Ce treabă are raportul de gestiune aici. Am să tot întreb aici chestia asta până se deșteaptă lumea. Realizați că pentru o evidență cantitativ-valorică nu există un astfel de document? Realizați că un astfel de document nu există reglementat în România? Prin reglementat mă refer la existența unui act normativ ce să-i stabilească modelul, conținutul, codul de formular, modul de completare, de arhivare, de circulație, etc.
Mai mult, la partidă simplă, discuția despre evidența stocurilor excede oarecum prevederile specifice acestui tip de contabilitate. OMFP 1040/2004 nu vorbește despre un astfel de document.
Mai mult, la partidă simplă, discuția despre evidența stocurilor excede oarecum prevederile specifice acestui tip de contabilitate. OMFP 1040/2004 nu vorbește despre un astfel de document.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Acum daca vrea un raport de gestiune (sau oricum denumit) sa isi tina cumva evidenta stocului global-valoric, atunci trebuie sa faca ceva.
O posibilitate ar fi ca la "setari diverse" sa fie pusa bifa la "dezactivarea ecranelor de stocuri pentru aceasta firma" si sa se lucreze cu "grupe".
O posibilitate ar fi ca la "setari diverse" sa fie pusa bifa la "dezactivarea ecranelor de stocuri pentru aceasta firma" si sa se lucreze cu "grupe".
Si atunci cum sa fac?
Sa merg global-valoric si sa fac 2 grupe, sau cum ma sfatuiti?
Eu stiam ca la I.I. si PFA pe langa RJIP trebuie si Raport zilnic de gestiune...
Sa merg global-valoric si sa fac 2 grupe, sau cum ma sfatuiti?
Eu stiam ca la I.I. si PFA pe langa RJIP trebuie si Raport zilnic de gestiune...
-
Salut.Sincer la toate controalele facute la I.I.-uri, s-a cerut si RG-ul(La catitativ valoric nu prea vad de ce!!!!!)insa la global valoric au cerut si s-au facut amenintari cu amenzi.Admin."verificati",au venit urgent si m-au rugat sa listezi acest document"fermecat",cerut de...domnii de la Finante.Poate asteptau ceva...un tren in gara sau mai stii... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
asa-i, de multe ori realitatea e alta. cand vin in control le-am da orice doar sa plece mai repede. nu mai ai chef sa-i mai contrazici. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Problema este ca le dam de toate, si ce nu se cere, dar asa vor cere intotdeauna daca nu se refuza prostia.
Poate ca pentru mine mai usor, deoarece nu ma confrunt cu asa ceva.
Eu ma refeream ca si eficienta pentru utilizator, sa stie ce si cat are in gestiune.
Poate ca pentru mine mai usor, deoarece nu ma confrunt cu asa ceva.
Eu ma refeream ca si eficienta pentru utilizator, sa stie ce si cat are in gestiune.
Am si eu la un II control de la finante. Cer foarte multe, scad stocul de marfa ca nedeductibil la cheltuieli cu toate ca nu sunt facturi neachitate, dar am citit de pe net tot felul de calcule in legatura cu activitatea de comert cu amanuntul. Din cate se vede este calculat K la descarcarea de marfuri. Care aveti control de la finante , cum procedeaza la voi?
N-are nici o treaba stocul de marfa cu cheltuielile, asta deja este o tema veche, iar unde pot/sunt lasati cei de la control il aplica.
Ce treaba are K cu patida simpla?
Ce treaba are K cu patida simpla?
Dar ce argumente sa folosesc pentru a-i face sa inteleaga acest lucru? Degeaba le spun sa indice articolul din lege.
Precis te ajuta cele postate de TomaC aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=1117
http://www.sagasoftware.ro/?p=1117
si atunci ce ma sfatuiti? sa merg global-valoric?
Raspunsul de la ANAF CJ nu poate fi postat fara marcajul din ultima parte?