Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA B

ver 3.0.237 din 16.04.2008

  1. S-a introdus suport pentru tiparirea de fluturasi pentru avansuri.
  2. S-a actualizat Registrul de evidenta la salariatilor cu noile coduri CAEN.
  3. La "Fise articole" s-a introdus un buton, care permite tiparirea tuturor fiselor.
  4. S-a in introdus un sistem de activare automata care permite preluarea codurilor de activare, in cazul in care exista o conexiune la internet activa. In acest sens, in ecranul de activare s-a introdus un buton numit "Activare automata >>", care afiseaza doua campuri, in care se introduc utilizatorul si parola de asistenta. Daca aceste campuri sunt completate programul va prelua automat codurile de activare.

ver 3.0.236 din 11.03.2008

  1. La statele de salarii, in panoul "Detalii", s-a introdus suport pentru caclulul automat al sumelor aferente cumululul si platii cu ora.
  2. La "Configurare salarii", pagina "Sporuri permanente", s-au introdus doua optiuni care indica programului sa considere sporul curent ca fiind baza de calcul pentru indemnizatia aferenta orelor suplimentare, cumulului si platii cu ora.
  3. La tiparirea statelor, in partea cu contributiile societatii, s-a introdus baza si procentul aferent fiecarei contributii. De asemenea s-au facut mici modificari de afisare, printre care introducerea celei de-a treia semnaturi care poate fi presetata in "Configurare societati", pagina "Semanturi pentru rapoarte".
  4. La ecranul "Fise conturi" tiparirea se face acum direct din prima pagina. De asemenea, se poate alege valuta in care se genereaza fisa, daca se lucreaza si in alta moneda. La fel la balanta.

ver 3.0.235 din 14.02.2008

  1. S-a actulalizat formatul OP/FV-urilor.
  2. S-a actualizat declaratia pt. somaj.
  3. La "Fise fiscale", acum se pot prelua si angajatii de tip "Colaborator" si "Contract de administrare".

ver 3.0.234 din 05.02.2008

  1. S-a actualizat declaratia CAS.
  2. S-a actualizat declaratia 100 si s-au introdus declaratiile 102 si 103.
  3. S-a introdus o procedura de actualizare automata a codurilor CAEN. Odata cu actualizarea, programul cere confirmarea inlocuirii codului vechi cu cel nou. Este necesar sa verificati corectitudinea codului ales de program, pentru ca exista situatii in care acesta poate fi incorect.

ver 3.0.233 din 31.01.2008

  1. S-au actualizat procentele pentru contributiile la sanatate angajator, somaj angajator si somaj angajat. De asemenea, s-au actualizat valorile salariului minim si mediu.
  2. S-a actualizat modul de calcul al somajului pentru angajat. Din 2008, acesta se calculeaza la venitul brut.
  3. S-a eliminat plafonul de 5 salarii medii pe economie pentru CAS societate.

ver 3.0.232 din 24.01.2008

  1. S-a introdus suport pentru generarea Registrului inventar in ecranul omonim.

ver 3.0.231 din 23.01.2008

  1. In meniul "Diverse", s-a introdus o noua optiune numita "Declaratia 205". Ecranul aferent permite generarea Declaratiei informative (205) privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit. Cu butonul "Import contracte civile" se pot prelua automat angajatii cu contracte civile existenti in "Salariati".
  2. La declaratia de sanatate s-a introdus un buton numit "Cumuleaza suma virata din ultimele 3 luni", care calculeaza automat suma virata la nivel de societate si salariati, cumuland sumele datorate din ultimele trei luni. Optiunea este utila atunci cand plata contributiilor se face trimestrial. Butonul apare numai pentru statele din Martie, Iunie, Septembrie si Decembrie.
  3. S-a actualizat declaratia 100 si sistemul de generare al op-urilor pentru trezorerii. De la 01.01.2008 toate platile se vor face in cont unic.
  4. S-a imbunatatit ecranul de calcul al diferentelor anuale de curs valutar situat in "Inchidere luna".
  5. S-a actualizat declaratia de mediu.

ver 3.0.230 din 27.12.2007

  1. S-a actualizat formatul electronic si tiparit pentru fisele fiscale.