Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.429 din 08.01.2014

  1. S-a actualizat Declaratia 394.

ver 3.0.428 din 07.01.2014

  1. S-a actualizat formularul 097.
  2. S-a actualizat formatul op-urilor tiparite. De asemenea, contul din care se efectueaza plata se alege dintr-o casuta cu lista editabila.
  3. In ecranul "Articole - Preturi vanzare" se poate introduce, optional, un al doilea pret care va aparea la operarea iesirilor intr-o lista de selectie.
  4. S-a introdus posibilitatea emiterii de autofacturi in ecranul "Iesiri". In cazul in care se introduce o iesire pe un client care acelasi cod fiscal cu cel al firmei programul o considera autofactura, iar nota contabila generata va fi cont_articol=4427.

ver 3.0.427 din 26.11.2013

  1. S-a introdus posibilitatea generarii de rapoarte in format PDF si XLS. Optiunile se afla in ecranele de tiparire. Fisierele astfel generate se vor regasi in folderele PDF si XLS din directorul pentru fisiere temporare al aplicatiei (de regula C:TEMP).
  2. In ecranul "Inventariere" s-a introdus o coloana numita "Tip inventar" care permite introducerea de inventare pentru reevaluarea stocului in cazul in care se trece de la platitor de TVA la neplatitor si invers. De asemenea, s-au introdus casete text pentru cautare rapida dupa cod, denumire si cod de bare.

ver 3.0.426 din 25.10.2013

  1. S-a actualizat D394.

ver 3.0.425 din 24.09.2013

  1. S-a introdus posibilitatea asocierii de fisiere oricarui document operat in program. Daca se trage cu mouse-ul un fisier din calculator in ecranul programului, acesta se va asocia inregistrarii curente. In partea superioara a tuturor ecranelor de operare s-a introdus un buton, care are ca pictograma un segment de lant, pentru a accesa aceste fisiere. Pictograma va deveni rosie in cazul in care exista fisiere atasate. Optiunea este utila atunci cand se doreste atasarea de fisiere PDF, imagini sau fisiere text unei inregistrari.
  2. S-a actualizat formularul D112. Modificarea vizeaza situatiile in care exista concedii pentru ingrijire copil. Acum se compleaza data plecarii cu data pana la care persoana in CIC este salariat, iar in luna in care se termina concediul se completeaza data angajarii cu ziua la care se intoarce la lucru.
  3. S-a actualizat formularul 301.
  4. In pagina "Concedii de odihna / Concedii fara plata / Suspendari" din ecranul "State salarii -> Concedii" s-a introdus un buton numit "Cerere" care genereaza automat cererea aferenta in format PDF pentru concedii de odihna, concedii fara plata si suspendari.

ver 3.0.424 din 26.07.2013

  1. S-a actualizat Raportarea semestriala.
  2. S-a actualizat D112 si salariul minim pe economie.
  3. In "Registrul de evidenta al salariatilor" s-a adaugat o pagina noua pentru ecranul "Istoric salariat".

ver 3.0.423 din 18.07.2013

  1. S-a introdus suport pentru generarea actelor aditionale aferente contractului individual de munca si a deciziilor de incetare in ecranul "Istoric salariat" accesabil din ecranul pentru generarea Registrului de evidenta al salariatilor. Actele aditionale se vor genera intr-un formular PDF editabil.
  2. In ecranul "Contracte" s-a introdus un nou tabel care permite, optional, introducerea pozitiilor si sumelor care trebuie sa apara in factura generata automat. Optiunea este utila in cazul in care pe factura trebuie sa apara mai multe pozitii cu valoare fixa.
  3. In ferestrele de cautare s-a introdus o optiune numita "Textul exact", care permite cautarea pozitiilor din tabele identice cu textul introdus. Daca se cauta sume exacte trebuie introduse si zecimalele aferente chiar daca sunt nule.

ver 3.0.422 din 18.06.2013

  1. S-au actualizat coeficientii de calcul pentru contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale.
  2. S-a actualizat D112.
  3. S-a eliminat ecranul "Fise conturi sub forma T", functionalitatile aferente acestuia fiind introduse in ecranul "Fise conturi", in pagina nou introdusa numita "In forma T".