Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.200 din 18.11.2005

  1. S-a imbunatatit substantial sistemul de administrare a drepturilor de acces al utilizatorilor in program.

ver 3.0.199 din 11.11.2005

  1. S-a introdus un ecran nou numit "Grupe" ce permite gruparea articolelor contabile, furnizorilor si a clientilor dupa criterii definite de utilizator. Grupele pot fi organizate si intr-o structura arborescenta. Gruparile sunt necesare atunci cand se doreste delimitarea pe diferite criterii in momentul vizualizarii situatiilor si rapoartelor. De exemplu, grupele de articole contabile pot fi organizate astfel incat sa se poata delimita sumele aferente activitatilor (centrelor de profit) din cadrul firmei. O alta utilizare interesanta a acestora este pentru delimitarea intrarilor pentru care se calculeaza taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii (2% - tutun si alcool).
  2. La "Configurare salarii", in dreptul procentului pentru I.T.M., s-a introdus o bifa numita "Rotunjit" care permite rotunjirea la 0(zero) a contributiei aferente. Mentionam ca, asa cum am interpretat noi OUG 47 si 59/2005, comisionul pentru I.T.M. nu trebuie rotunjit.
  3. S-a actualizat declaratia de CAS (la tiparirea anexei 1.2 a fost introdusa o bifa suplimentara pentru contributia de asigurari ptr. accidente de munca si boli profesionale).

ver 3.0.192 din 11.10.2005

  1. La state salarii, s-a introdus suport pentru introducerea de sporuri dupa diferite criterii.
  2. S-a introdus suport pentru salvarea automata a bazelor de date. La un numar de zile ce poate fi definit in "Intretinere BD"-> pagina "General" (implicit este 10 zile), la iesirea din program, se afiseaza un mesaj de atentionare in cazul in care nu s-au efectuat salvari. Confirmarea declaseaza salvarea automata a datelor.

ver 3.0.185 din 06.10.2005

  1. S-a modificat modul de introducere al anumitor date la salarii (zile concediu fara plata, ore suplimentare, ore de noapte, depasiri de plan, retineri de plan si alte venituri). Aceste campuri vor fi accesate la clic pe butonul "Detaii" situat in dreapta-sus a tabelului cu salariatii din stat.
  2. La lista de salariati s-a introdus un camp numit "Pensionar" necesar pentru a se prelua automat in declaratia de CAS.
  3. Copierea pe discheta fisierelor la declaratiile de CAS si SOMAJ se realizeaza acum in directoare distincte, denumite cu numele firmei, astfel incat sa se poata copia declaratiile aferente mai multor firme pe aceeasi discheta.
  4. S-a introdus suport pentru filtrarea operatiunilor cu drept de deducere a TVA integral sau pa rtial, operatie necesara atunci cand se foloseste PRO RATA.
  5. In registrul de casa (lei si valuta) s-au introdus tipariri pentru dispozitiile de incasare.
  6. S-au rezolvat problemele de la tiparire aparute in versiunea anterioara.

ver 3.0.179 din 20.09.2005

  1. La "Configurare societati", s-a introdus o lista in care pot fi setate numele semnatarilor documentelor, astfel incat acestea sa apara direct in tipariri.
  2. La tiparire, acum se poate opta pentru listarea mai multor exemplare.
  3. Conturile aferente operatiunilor automate din program pot fi acum modificate din "Configurare societati". Acest lucru este util, in primul rand, unitatilor care nu folosesc planul de conturi standard.

ver 3.0.168 din 02.09.2005

  1. S-a schimbat modul de rotunjire al obligatiilor salariale astfel incat sume mai mici de 0.5 RON sa se rotunjeasca la 1 RON.
  2. S-a introdus suport pentru inregistrarea accizelor pentru facturile emise.
  3. In sistemul de calcul al discountului, acum se poate opta pentru aparitia acestuia intr-o linie separata in factura.
  4. S-au introdus proceduri de validare pentru codurile fiscale si codurile IBAN, acolo unde acestea se introduc in program.

ver 3.0.151 din 03.08.2005

  1. S-a introdus suport pentru facturile cu taxare inversa.
  2. La "Iesiri", acum pot fi introduse si avize de expeditie.

ver 3.0.141 din 28.07.2005

  1. S-a actualizat modul de calcul al concediului de odihna dupa noile reglementari.
  2. La tiparirea op-urilor, s-a introdus un buton pentru tiparirea foilor de varsamant.