Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.493 din 06.12.2017

  1. S-a modificat modul de introducere al orelor suplimentare si primelor. Acum acestea se pot adauga/modfica in ecranul "Configurare salarii".
  2. In ecranul "Retineri" s-a introdus o coloana noua numita "Suma totala retinuta" in care se poate completa, optional, valoarea totala pentru retinerile cu suma fixa lunara. Calculul se realizeaza relativ la numarul de luni pentru care s-a acordat retinerea, deci nu tine cont de suspendari sau alte motive pentru care, la un moment dat, retinerea nu s-a efectuat. De asemenea, in lista de selectie de la coloana "Retinut din..." s-a introdus o optiune noua numita "Doar din baza impozabila" utila in cazurile cand suma retinuta se deduce, dar nu se scade din net.
  3. In ecranul "Salariati", panoul "Detalii" s-a introdus o casuta de selectie conform tipurilor care apar in D112, utila pentru
  tipul "Alte categorii (asimilate sal.)", in vederea generarii exacte a declaratiei. Pentru persoanele straine se poate completa si CIS (cod unic de identificare din sistemul de asigurari de sanatate).
  4. S-a pregatit programul pentru modificarile care survin la salarii din anul urmator. Se pot face simulari si genera state pentru acesta perioada.

ver 3.0.492 din 06.11.2017

  1. S-a actualizat D112.

ver 3.0.491 din 19.10.2017

  1. S-a actualizat D100.
  2. In ecranul "Salariati", butonul "Adeverinte" s-a intodus declaratia de venituri cumulate peste salariul minim pe economie.

ver 3.0.490 din 31.08.2017

  1. S-a actualizat D112.
  2. In ecranul "Configurare salarii" s-au introdus doua campuri suplimentare numite "Ora inceput activitate" si "Ora sfarsit activitate" in care se completeaza ora implicita de incepere si sfarsit a activitatii salariatilor. Pentru persoanele care au alt interval orar de lucru, acesta trebuie completat in ecranul "Salariati", panoul "Detalii". Datele sunt necesare pentru generarea pontajului.

ver 3.0.489 din 10.08.2017

  1. S-a actualizat modul de calcul al CAS si CASS angajator pentru angajati al caror salariu este mai mic decat minimul pe economie. Pentru persoanele platite sub salariul minim, implicit, programul calculeaza cotele la salariul minim incepand cu august 2017. Daca baza ramane egala cu salariul se va bifa optiunea "Baza contrib. egala cu salariul" din panoul "Detalii" al ecranului "Salariati".
  2. In ecranul "Inchidere luna", s-a introdus declaratia 101 pentru luna iulie 2017 pentru persoanle juridice care devin platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor, cf. L 177/2017.
  3. S-au actualizat formulare PDF pentru raportarile semestriale si D100.

ver 3.0.488 din 19.07.2017

  1. S-a introdus suport pentru operarea inregistrarilor din Registrul zilierilor, optional. In acest sens, in ecranul "Salariati", la pozitionarea pe un zilier, in tabelul din partea inferioara, se pot introduce inregistrarile zilnice pentru orele prestate si indemnizatiile aferente. Daca exista inregistrari in acest tabel, la generarea statului, programul preia sumele din inregistrarile astfel operate, Altfel, se va prelua suma din coloana "Salariu brut". In ecranul "State salarii", pagina "Contracte drepturi de autor, Zilieri", s-a introdus un buton numit "Export zilieri" care permite exportul in format XLS al datelor din luna, pentru raportare.
  2. S-a actualizat formularul PDF pentru raportarile semestriale.

ver 3.0.487 din 11.07.2017

  1. S-au actualizat raportarile semestriale.

ver 3.0.486 din 15.06.2017

  1. In ecranul "Comenzi" s-a adaugat o coloana noua numita "Data livrarii", in care se poate introduce, optional, data la care trebuie livrate articolele din comanda. Aceasta informatie este preluata si in situatia comenzilor. De asemenea, s-a modificat modul de generare al facturilor astfel incat sa se poata genera mai multe facturi pentru aceeasi comanda, daca exista pozitii neinchise.
  2. S-a imbunatatit modulul de import din fisiere in sensul ca, acum, se poate opta pentru modul de sincronizare. Daca nu se completeaza aceasta coloana, se importa toate pozitiile. Altfel, sincronizarea se realizeaza dupa campul selectat. De asemenea, se poate opta pentru actualizarea pozitiilor existente din nomenclatoare, conform cu informatiile din fisierul importat.