Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.460 din 17.12.2015

  1. In ecranele de tiparire s-a introdus un buton pentru transmiterea pe mail a documentului curent, in format PDF. Functionalitatea necesita sa aveti un client de mail configurat si sa fie completata adresa de mail a firmei in ecranul "Configurare societati", aceasta fiind preluata implicit.
  2. S-a actualizat calendarul pentru anul 2016.
  3. Au fost introduse procedurile necesare pentru trecerea la noua cota de TVA de la 01.01.2016.

ver 3.0.459 din 11.11.2015

  1. S-au modificat majoritatea rapoartelor din program, astfel incat sa fie usor lizibile si cu un design actual.
  2. In ecranul "Salariati", panoul "Detalii", s-a introdus un nou camp pentru introducerea adresei de email. Acesta permite transmiterea fluturasilor de salarii pe mail, din ecranul de tiparire din statul de salarii. Procedura functioneaza numai daca exista un client de mail instalat si configurat.
  3. In ecranul de tiparire al etichetelor s-a introdus o coloana noua care permite introducerea numarului de etichete tiparite pentru fiecare articol.

ver 3.0.458 din 16.09.2015

  1. In ecranele "Registru de casa" si "Jurnal de banca" s-a introdus un buton numit "Contract creditare" care deschide un ecran in care se completeaza numele, actul de identitate, adresa si calitatea creditorului, pentru generarea automata a contractului de creditare.
  2. S-a modificat formatul facturii tiparite.
  3. Pentru situatiile in care se lucreaza in retea, in ecranul "Utilizatori", s-a introdus posibilitate setarii de serii de facturi predefinite pentru fiecare utilizator, in vederea evitarii dublarii numarului de factura de iesire atunci cand operarea acestora se efectueaza concomitent de la mai multe statii de lucru.

ver 3.0.457 din 28.07.2015

  1. S-a actualizat formularul PDF pentru raportarile semestriale.
  2. Pentru sistemul client-server conexiunea VPN acum este optionala (este suficienta adresa IP si calea directorului bazei de date de pe server).

ver 3.0.456 din 23.07.2015

  1. S-au actualizat raportarile semestriale.
  2. S-a actualizat salariul minim pe economie.

ver 3.0.455 din 09.06.2015

  1. S-a introdus o noua optiune de meniu numita "Declaratii ANAF", care permite administrarea declaratiilor generate din program, plecand de la folderul in care acestea sunt salvate. Prin acest modul se pot valida, semna si depune automat declaratiile, una cate una sau mai multe simultan.
  2. In ecranul "Furnizori", panoul "Detalii", pentru pozitiile care contin persoane fizice (au CNP-ul completata la coloana "Cod fiscal"), s-a introdus un nou tip pe impozit numit "Bacsis", necesara pentru introducerea veniturilor din bacsis in ecranul "Intrari".
  3. S-a modificat modul de calcul automat al discountului pentru facturile cu mai multe cote de TVA prin generarea de pozitii diferite daca reducerea afecteaza pozitii cu cote diferite de TVA. De asemenea, s-a eliminat optiunea "Tip repartizare", nefiind necesara.

ver 3.0.454 din 13.05.2015

  1. S-a actualizat formularul PDF pentru D112.
  2. La inregistrarea operatiilor contabile aferente stocurilor din ecranul "Inchidere luna" s-a introdus o procedura de verificare suplimentara care identifica eventualele decorelatii dintre documente si miscarile de stocuri.

ver 3.0.453 din 12.03.2015

  1. S-a actualizat formularul PDF pentru D112.
  2. In ecranele "Iesiri", "Bonuri de consum", "Transferuri" si "Inventariere" s-a introdus un buton care permite importul de cantitati si articole in functie de cod sau cod de bare din fisere TXT, XLS si CSV. Optiunea este utila, mai ales, cand se utilizeaza cititoare de coduri de bare portabile.
  3. In ecranul pentru preluarea automata de date ("Configurare societati"->"Preluare date contabile"->"Preluare automata") s-a introdus o optiune numita "Preiau inregistrarile introduse pana la zi", care permite preluare tuturor inregistrarilor din baza de date din care se efectueaza importul, de la preluarea soldurilor pana la zi. Optiunea se poate folosi numai pe o firma nou introdusa.