Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

AGA Enterprise Assistance Company

Telefon

0734096479

E-mail

Adresă

Bucuresti

Informaţii suplimentare

Servicii oferite: • evidenta contabila completa • refacerea evidentei contabile • reglare vector fiscal ANAF • certificare bilanturi contabile • supravegherea contabilitatii • servicii de personal si salarizare • consultanta si asistenta manageriala.

Nume

Enache Roxana

Telefon

0726711372

E-mail

enaroxana77@gmail.com

Adresă

STEFAN CEL MARE

Informaţii suplimentare

Expert contabil ofer servicii contabilitate, depunere declaratii. Asistenta fiscala si contabila.

Nume

Vanca Alina

Telefon

0745258582

E-mail

vanca.alina@yahoo.com

Adresă

Baia Mare

Informaţii suplimentare

Expert contabil - servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta economico-financiara.

Nume

Iulian Motan

Telefon

0774421192

E-mail

office@ganapati.ro

Adresă

Ariesului nr22 bl 112

Informaţii suplimentare

Caut contabil sa tina contabilitatea la sediul firmei (in Alba Iulia).

Nume

Madarasz Constantin

Telefon

0723638277

E-mail

Adresă

Bucuresti

Informaţii suplimentare

Servicii contabilitate , declaratii (depunere;urmarire) ITM, relatia cu ITM, cenzorat

Nume

MACIUCA MARINELA MIHAELA

Telefon

0787298457

E-mail

gmiha@yahoo.com

Adresă

Timisoara str.Paris nr 2A cam 421

Informaţii suplimentare

Organizatia Profesionala din care facem parte: Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati Romania Cu o experienta in domeniul financiar-contabil si fiscal, am reusit din anul 2010, sa reunim intr-o echipa de profesionisti, experti contabili prin infiintarea unui Cabinet de contabilitate cu sediul in orasul Timisoara. Criteriile luate in calcul in formarea acestui Cabinet de contabilitate si consultanta financiara Timisoara, au fost seriozitatea si responsabilitatea de care dam dovada in activitatea noastra, precum si perfectionarea continua. Firma contabilitate– Oferta servicii contabile, Ne adresam firmelor mici si mijlocii care nu au un departament propriu financiar-contabil, cat si companiilor de mari dimensiuni cu sediul in Timisoara si nu numai, care au in organigrama proprie un Departament financiar-contabil insa doresc sa externalizeze anumite componente ale acestuia, sau consultanta specifica in domeniu pentru diverse situatii aparute in activitatea companiei, cu o oferta servicii contabile completa. Firma contabilitate si consultanta financiara Integritatea, Etica si Competenta profesionala sunt elementele care ne caracterizeaza, iar in colaborarea cu noi veti beneficia de oferta servicii contabile personalizate: servicii de contabilitate si consultanta financiar-contabila conform standarde.