Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

Contpro Serv SRL

Telefon

0741012642

E-mail

contproserv@yahoo.com

Adresă

str.Plevna, nr.6, bl.A8, sc.2, ap.20,interfon 20

Informaţii suplimentare

Evidenta contabila SRL, Intreprinderi individuale, PFA, ONG. Intermediere infiintari,modificari, lichidari entitati mai sus amintite Servicii resurse umane

Nume

RODICA

Telefon

0725683087

E-mail

rodica_craciun29@yahoo.com

Adresă

bucuresti

Informaţii suplimentare

Contabil cu experienta si stagiar Expert contabil - CECCAR colaborez cu firme .Ofer servicii complete de contabilitate pana la nivel de bilant, inclusiv declaratii, INTRASTAT, MEDIU si resurse umane ( REVISAL, pontaje,state de plata,contracte de munca,acte aditionale,concedii medicale), consultanta fiscala si juridica, nclusiv infiintari si dizolvari si SRL-uri si PFA. Detin certificat digital pentru depunerea declaratiilor fiscale. Preturile sunt negociabile si beneficiati de o calitate superioara a lucrarilor efectuate.