Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

Esan Mirela

Telefon

0745647539

E-mail

office.mirelaesan@gmail.com

Adresă

Sibiu

Informaţii suplimentare

analiza economica

Nume

Calmbach Vasilica

Telefon

0745119051

E-mail

icacalmbach@gmail.com

Adresă

23 august

Informaţii suplimentare

Nume

Valentina Guguianu

Telefon

0744570429

E-mail

valentina.guguianu@gmail.com

Adresă

Voluntari, B-dul Eroilor nr.118

Informaţii suplimentare

EXPERT CONTABIL, cu o vechime de 20 de ani, ofer servicii de evidenta contabila completa supercalificata la preturi negociabile, superaccesibile.Serviciile includ si resurse umane si reprezentare in colaborarea cu institutiile statului; intocmesc si documentatia necesara pentru accesarea de credite si operatiuni de leasing. Oferta este valabila atat pentru societatile comerciale din Voluntari-Ilfov, cat si din Bucuresti, cu deplasare la sediul societatilor beneficiare.Efectuez expertize contabile judiciare (ca expert parte) - si extrajudiciare (inclusiv pentru Asociatii de proprietari). In perioada 01.01.2011-mai 2018 am colaborat cu TAROM ca expert parte in instanta."

Nume

Ciobanu Andreea - expert contabil

Telefon

0724874837

E-mail

ciobanu.andre@yahoo.ro

Adresă

Timisoara, str. George Cosbuc, nr.1, ap.7

Informaţii suplimentare

Expert contabil membru CECCAR, ofer servicii în domeniul contabilitatii si al resurselor umane, atât pentru societati comerciale, cât si pentru PFA-uri. Ofer consultanta financiara si fiscala si reprezint clientul in relatia cu ANAF. Tarifele sunt convenabile si negociabile, raportate la volumul de munca, profilul activitatii dvs. si complexitatea operatiunilor economice. Program de lucru: luni-vineri 8.30 -17.00

Nume

Danciu Rodica

Telefon

0726720546

E-mail

rodicada@gmail.com

Adresă

Bucuresti,sector5.str.Acvila 23

Informaţii suplimentare

Expert Contabil cu experienta in contabilitate, de peste 20 ani,ofer servicii de contabilitate ,Hr,consultanta,salarizare,personal,pentru PFA/CMI/Cab av/IMM/Microintreprinderi atat in Bucuresti,cat si in tara,la onorarii stabilite dupa cifra afaceri .nr salariati.nr.documente/luna.de la 350 lei,activitate mica/550 lei/luna activitate medie/950 lei/luna activitate mare .

Nume

CABINET DE EXPERTIZA CONTABILA JERMENDY MONIKA BEATA

Telefon

0731323554

E-mail

jermendym@gmail.com

Adresă

Strada: SUCEVEI, nr. 14, ap. 106, cod postal 410078, jud. BIHOR

Informaţii suplimentare

Expert contabil membru CECCAR, ofer servicii contabilitate, organizare contabilitate, pentru firme , PFA-uri .