Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

Mititean Pompei

Telefon

0743304304

E-mail

proprietari@kpm.ro

Adresă

Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 168

Informaţii suplimentare

Contabil cu experinta de peste 5 ani in domeniul contabilitatii financiare si de gestiune

Nume

CRACIUN CLAUDIU IONEL

Telefon

0761806446

E-mail

pedagogul78@gmail.com

Adresă

GRADININARI 200

Informaţii suplimentare

EVIDENTA CONTABILITATE, STAGIAR CECCAR

Nume

Subhi.ro SRL

Telefon

0738178555

E-mail

office@alysar.ro

Adresă

Bucuresti str Armenis nr 6

Informaţii suplimentare

Servicii contabile, analiza si consultanta, intocmiri declaratii/bilant. pentru mai multe detalii vizitati https://www.alysar.ro/

Nume

STANCIU E.ALINA-ELENA-CONSULTANT FISCAL

Telefon

0799346422

E-mail

consultevo@gmail.com

Adresă

Str. Reinvierii, nr.5-7, Europa Primex Building, etaj 1, cam.1, sector 2, Bucuresti

Informaţii suplimentare

Consultanta fiscala, expertiza fiscala judiciara, contabilitate si resurse umane.

Nume

MOHONEA

Telefon

0744471528

E-mail

k.mohonea@gmail.com

Adresă

STR.I.C. BRATIANU NR 5,

Informaţii suplimentare

Expert contabil, ofer servicii complete de contabilitate pentru societati comerciale, orice domeniu de activitate; tarife negociabile, functie de nr. documente si complexitate.

Nume

Neacsu Nicoleta

Telefon

0735442144

E-mail

ncl.consulting.services@gmail.com

Adresă

Bucuresti

Informaţii suplimentare

Oferta expert-contabil: sustinerea activitatii economice a firmei tale Oferta servicii: - sustinerea activitatii economice a firmei si - organizarea activitatii intr-un flux echilibrat de lucru, rentabil managementului. Numele meu este Nicoleta Neacsu. Sunt expert-contabil cu peste 15 ani experienta in contabilitate, salarizare, HR. Modul de lucru este in sistem colaborare sau part-time. Ceea ce permite: - atat preluarea documentelor de la dvs si prelucrarea/verificarea lor la sediul firmei mele de contabilitate + declaratii/bilant + consultanta + coordonare, - cat si prezenta expertului-contabil la sediul firmei dvs periodic, in momentul in care considerati necesar acest aspect. Voi fi aici in cadrul firmei dvs: ? cu experienta mea, cu munca mea ? cu atentia acordata specificului activitatii si managementului ? cu indrumarea necesara nevoilor din activitatea firmei ? cu organizarea activitatii intr-un flux echilibrat ? cu sustinerea evolutiei businessului in cresterea rentabilitatii ? Insa si cu necesitatea deschiderii din partea dvs, privind includerea indrumarilor mele in cadrul activitatii firmei, pentru un mod de lucru fluent, echilibrat, rentabil Mai jos prezint oferta de servicii: - contabilitate, - salarizare, - resurse umane, - consultanta, - coordonare activitate, - audit, expertiza contabila, - analiza economico-financiara a activitatii firmei, - administrare activitate firma Zona de lucru este Bucuresti/ Ilfov sau remote in toata tara. Iar pentru o discutie mai in detaliu, privind sustinerea activitatii firmei dvs, datele mele de contact sunt: Nicoleta Neacsu expert-contabil tel: 0735442144 site: firma-rentabila.contx.ro/despre-noi fb: en-gb.facebook.com/pg/rentabilitatea.firmei