casa de marcat

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
iurcencua

casa de marcat

#1 Mesaj de iurcencua »

buna ziua, sunt incepatoare in Saga , va rog sa ma ajutati , cum lucrez la un magazin de vopsele auto si articole specifice cu casa de marcat legata in calculator dar fara cod de bare . Ce fel de gestiune folosesc , cum fac receptia ?

herganiec

Re: casa de marcat

#2 Mesaj de herganiec »

eh,, trebuie sa vizualizati tutorialele video ca sa vedeti cum trebuie sa lucrati. Sunt multe de spus. Si mai vedeti si in program sectiunea "Ajutor" unde se explica ce faceti in fiecare meniu. http://www.sagasoft.ro/tutoriale.php
Casa de marcat trebuie cerut driver-ul de la Saga dupa ce model aveti ca sa o "legati" de calculator si de program.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

iurcencua

#3 Mesaj de iurcencua »

Multumesc pentru indrumare , o sa tin cont .... :D

mitur29

#4 Mesaj de mitur29 »

Buna ziua,

de ceva timp nu mai pot sa tiparesc bonuri fiscale direct din saga. Nu stiu sa spun de ce.

Intre timp am schimbat si windows-ul, am reistalat driverul casei de marcat, dar tot nu am reusit sa tiparesc bonuri fiscale direct din saga.

Casa de marcat este Eltrade A100, iar driverul este ECR Printer Driver versiunea 2.3.1.1

Se poate descarca de aici http://www.zeusservice.ro/drivere-case- ... er-ro.html sau de pe site-ul producatorului.

Am instalat driverul in C/program files, iar in saga am dat calea catre driver, dar tot nu merge.

Imagine

Am sunat la asistenta tehnica si mi s-a spus ca trebuie setati indicii, dar nu se ofera suport tehnic de la saga. Eu ca utilizator final nu ma pricep sa setez acesti indici. De la Eltrade nu am primit nicun raspuns. Trebuie sa ma resemnez? Cat costa acest serviciu si cine il poate oferi?

Multumesc

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Din pacate indicele iti poate oferii doar producatorul, sau distribuitorul ca urmare ei iti pot oferii da o solutie de rezolvare a problemei (sau cel putin citeste manualul de utilizarea a casei de marcat, deoarece prin introducerea unor informatii in casa de marcat se poate configura indicii in aparat).

Scrie răspuns