Atunci cand ai un salariat sau toti salariatii in luma martie(de exemplu) in concediu fara salar,trebuie sa trimitem o cerere catre CASA DE SANATATE ca angajatii au fost in luna respectiva in concediu fara salar?
Daca trebuie trimis si nu am facut lucrul acesta,si a trecut aproape un an de atunci,ce mai este de facut?
intrebare concediu fara salar
-
Re: intrebare concediu fara salar
Nu trebuie trimis nimic la sanatate
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru BogdanR479
De ce ar trebui trimis asa ceva?
De ce ar trebui trimis asa ceva?
-
Pe perioada de Cel salariatul este neasigurate. Nu trebuie trimis nimic la sănătate.
-
Concediu fără salar (cfs) am vrut sa scriu.Scuze
-
am vazut asta la o contabila,in anii trecuti cand te mai duceai la ITM sa inregistrezi contractele....printre acte am vazut si cererealegata salariatii in concediul fara salar,cu stampila de la casa de sanatate a judetului unde era firma inregistrata.
Multumesc pentru raspuns si mai am o intrebare: daca administratorul nu are studii superioare(dar detine o diploma de la un curs de contabil),poate sa faca bilantul,daca este angajat in societate pe postul de contabil?
Multumesc pentru raspuns si mai am o intrebare: daca administratorul nu are studii superioare(dar detine o diploma de la un curs de contabil),poate sa faca bilantul,daca este angajat in societate pe postul de contabil?
-
Buna ziua!!
Daca o angajata a fost 2 luni in CFS si dupa 3 saptamani de la reluarea activitatii imi solicita o adeverinta de sanatate eu trebuie sa mentionez pe ea ca 2 lni nu i s-a retinut si virat contributiile? Practic ea este neasigurata in cele 2 luni, nu?
Multumesc, o zi faina!
Daca o angajata a fost 2 luni in CFS si dupa 3 saptamani de la reluarea activitatii imi solicita o adeverinta de sanatate eu trebuie sa mentionez pe ea ca 2 lni nu i s-a retinut si virat contributiile? Practic ea este neasigurata in cele 2 luni, nu?
Multumesc, o zi faina!
Da, trebuie sa mentionati si perioada in care nu s-au platit contributiile de sanatate (exact cum a fost de fapt).
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”