probl. cand achit furnizorii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
halastauanc

probl. cand achit furnizorii

#1 Mesaj de halastauanc »

mai nou cand achit furnizorii prin casa sau banca , mi se deschide ca deobicei lista cu fact ce treb bifate si imi apare prima facura pe coloana neachitat un rest cu minus, ca si cand am bifat o suma mai mare,am intrat la situatie furnizori si intr-adevar imi apare factura la "achitat la zi" cu acelasi sold cu minus la fact respectiva. am dat verificare si...nimic. am cautat problema si nu am gasit de unde vine . atunci am incercat sa bifez si factura cu minus ,m-am gandit ca se regleaza dar mi s-a dublat valoare cu minus.
ma puteti ajuta? ( eu mai am si facturi storno pe care le bifez tot asa, din coloana cu lista)
mai e ceva , se poate intampla asta daca nu fac actualizarile programului la timp?

balazse

Re: probl. cand achit furnizorii

#2 Mesaj de balazse »

Faci o salvar de baza de date, dupa care te pozitionezi pe factura in cauza si verifici ce s-a asociat la acea factura, pentru asta ai butonul "detalii" (dreapta-sus).
Daca este necesar anulezi asocierea si refaci corect.
Dupa parerea mea ai asociat mai mult decat era valoarea facturii.
Atentie mare, facturile de minus se asociaza cu facturi de plus si nu se bifeaza in lista la inregistrarea platii.

halastauanc

#3 Mesaj de halastauanc »

multumesc !!!!!!!!! doamne ce mi-am rupt creierii, asa era, am asociat mai mult cu o facura storno, n-am mai patit si nu stiam cum sa verific asta, asa ca multumesc mult , n-a trebuit decat sa descopar butonul de sus "detalii" si a fost... buna dimineata!!!

fac bine asa-i? la facturi cu minus asociez (bifez) facturile cu plus din lista care se deschide prin apasarea " reglare sornare"

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Da, facturile de storno intotdeauna asociezi cu facturi pozitive.
Pentru mai multe citeste aici postarea lui TomaC:
http://www.sagasoftware.ro/?p=722#comment-2359

Scrie răspuns