Concediul neefectuat

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pirvano

Concediul neefectuat

#1 Mesaj de pirvano »

Buna ziua,

Am si eu cateva problem legate de statul de salarii:
1. concediile pentru evenimente special (nastere copil, casatorie) - le am reglementate in Regulamentul intern
2. Cum procedati cu zilele de concediu neefectuate in cazul in care un salariat pleaca din firma? Nu exista o rubrica separat pentru asa ceva.

S-a mai lovit cineva de aceste problem?

fagarasa176

Re: Concediul neefectuat

#2 Mesaj de fagarasa176 »

calculezi manual si treci pe alte venituri
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

popl117

#3 Mesaj de popl117 »

corect, asa procedez si eu.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

....cu toate ca, elegant era sa completam zilele de co cuvenite(sau cele propuse de program la lichidare) si programul sa calculeze suma corespunzatoare si sa o treaca pe <alte venituri> :idea: :wink:
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

cojocarua487

#5 Mesaj de cojocarua487 »

Buna ziua..ce parere aveti daca dupa ce introducem nr de zile de concediu de odihna ignoram mesajul pe care programul il da in legatura cu calculul orelor lucrate "Timp lucrat calculat automat diferit de cel existent. Inlocuim suma?"-daca apasam No programul nu modifica nr de ore lucrate in luna si face automat calculul concediului de odihna. :?:

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

o sa verific..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Pentru CojocaruA487
Nu este corect, deoarece nu platesti CO efectuat, ci neefectuat.
De altfel, pot aparea probleme la D.112, adica poti depasii nr de zile lucrate in luna, deoarece si perioada de CO se considera perioada lucrata si nu vei putea valida declaratia, precum denaturezi datele efective.

O posibilitate ar fi sa completezi doar coloana "concediu odihna" fara sa completezi "ore con odihna", dar nu stiu ce anomalie ar atrage dupa el aceasta solutie.

Scrie răspuns