Am o problema de genul:
_am bifat preluarea cursului valutar bnr la intrarile si iesirile in valuta, dar in momentul in care introduc factura , programul se blocheaza si-mi da mesajul "sagac 3.0.422....numele firmei... not responding. (sc.exe is not responding) .
_daca scot bifa de la cursul valutar si-l introduc manual, merge.
Care ar putea fi cauza?
Folosesc mozilla nu explorer.
Multumesc!
afisare curs- va rog, e urgent
Re: afisare curs- va rog, e urgent
nu e de la interner explorer sau alt browser, incearca sa schibi locatia de unde ia cursul valutar. daca e pe bnr pune pe infovalutar.
vezi deasemenea sa mearga internetul.
vezi deasemenea sa mearga internetul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am bifat info valutar si se intampla fix acelasi lucru, acelasi mesaj.
In plus : am o firma care-mi trimite fisierul cu datele pe care le import la mine.
Acum nici acest lucru nu pot face cu datele pentru luna mai.
Fac exact acelasi lucru ca si pana acum: merg in Import, aleg arhiva , ii dau perioada 01.05.2014-31.05.2014 si in momentul asta imi spune ca nu gaseste arhiva respectiva.Nu mai inteleg nimic. Cand verific, arhiva este acolo unde am salvat-o , bine merci.
Eu am schimat calculatorul acum vreo cateva zile si am ca sistem de operare windows 7.
Am sunat la saga si mi-au spus cum sa fac mutarea firmelor pe calculatorul nou.
Sa fie asta o problema?
Habar n-am ce sa fac!
Incep sa intru in panica pentru ca am mult de lucru si nu pot importa datele.
Ma puteti ajuta cu o parere?
Care poate fi cauza?
Scuze ca am scris in acelasi topic despre ambele probleme.
Multumesc mult!
In plus : am o firma care-mi trimite fisierul cu datele pe care le import la mine.
Acum nici acest lucru nu pot face cu datele pentru luna mai.
Fac exact acelasi lucru ca si pana acum: merg in Import, aleg arhiva , ii dau perioada 01.05.2014-31.05.2014 si in momentul asta imi spune ca nu gaseste arhiva respectiva.Nu mai inteleg nimic. Cand verific, arhiva este acolo unde am salvat-o , bine merci.
Eu am schimat calculatorul acum vreo cateva zile si am ca sistem de operare windows 7.
Am sunat la saga si mi-au spus cum sa fac mutarea firmelor pe calculatorul nou.
Sa fie asta o problema?
Habar n-am ce sa fac!
Incep sa intru in panica pentru ca am mult de lucru si nu pot importa datele.
Ma puteti ajuta cu o parere?
Care poate fi cauza?
Scuze ca am scris in acelasi topic despre ambele probleme.
Multumesc mult!
Am uita sa precizez ca am aceeasi varianta de program 442 pe ambele calculatoare, ambele cu licenta de la saga.
descarcati programul Saga inca o data de pe site.. http://saga.caloenescu.ro/programe/SetupC.exe
apoi instalati programul in d:\SAGA (fara altceva)
intrati in my computer in d: si cautati SAGA folder si in el un SC.EXE pe care il lansati.
creati o firma noua, validati, mergeti la administrare si restaurati o arhiva de la vreo firma care o aveti si la care v-a facut probleme. (daca merge si e ok, tot ce se poate ca programul Saga vechi unde aveti toate firmele si datele sa fie cu probleme.)
atunci intrati din nou la Saga dvs cu fimmele si faceti salvari(arhive) la toate firmele care le aveti si pe un stik pt siguranta.
reintrati pe programul nou SAGA din D: si creati firmele una cate una, le validari si restaurati pe rand arhivele salvate pe stik.
incercati sa faceti preluare curs, speram sa fie ok si sa mearga toate.(atunci puteti sterge directorul SAGA 3.0 vechi care banuiesc e pe C:)
apoi instalati programul in d:\SAGA (fara altceva)
intrati in my computer in d: si cautati SAGA folder si in el un SC.EXE pe care il lansati.
creati o firma noua, validati, mergeti la administrare si restaurati o arhiva de la vreo firma care o aveti si la care v-a facut probleme. (daca merge si e ok, tot ce se poate ca programul Saga vechi unde aveti toate firmele si datele sa fie cu probleme.)
atunci intrati din nou la Saga dvs cu fimmele si faceti salvari(arhive) la toate firmele care le aveti si pe un stik pt siguranta.
reintrati pe programul nou SAGA din D: si creati firmele una cate una, le validari si restaurati pe rand arhivele salvate pe stik.
incercati sa faceti preluare curs, speram sa fie ok si sa mearga toate.(atunci puteti sterge directorul SAGA 3.0 vechi care banuiesc e pe C:)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc mult!