SALARIAT
-
SALARIAT
Buna ziua!am si eu o nelamurire,am un salariat care a fost pontat cu 4 ore martea si joia pe baza unei adeverinte de la scoala,acum ia vacanta si nu stiu cum sa procedez...oare este suficient sa faca o cerere iar eu sa intocmesc un alt act aditional pe baza cereri?sau trebuie sa imi aduca iar adeverinta?imi cer scuze dak nu m-am exprimat corect!va multumesc
Re: SALARIAT
V-ați exprimat corect, însă nu se înțelege ce doriți de fapt. O cerere să ce? Ce să ceară? Și dvs. de ce i-ați cere să depună o cerere? Ați pus o întrebare fără să arătați motivul sau motivele ce stau la baza întrebării.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ma refer ca daca acum intra in vacanta ,eu cum justific ca el este in vacanta?acest salariat fiind initial angajat cu 8 ore,el intre timp s-a inscris la o scoala unde merge martea si joia,sa justific orele lipsite mi-a adus o adeverinta de la scoala,insa pe timpul vacantei cum trebuie sa procedez?pt ca el o sa vina zilnic si trebuie pontat 8 ore inclusive martea si joia.
Salariatul dvs va lucra de acum inainte 8ore/zi adica 40ore/saptamana (inteleg corect? )
Daca este asa , atunci intomiti un act aditional la contractul de munca si faceti trecerea la norma intreaga . Cand va incepe scoala , la toamna, veti face un alt act aditional in care specificati numarul de ore saptamanal cu repartizarea pe zile .
Nu este nevoie nici de cere si nici de adeverinta . Este doar acordul partilor.
Daca este asa , atunci intomiti un act aditional la contractul de munca si faceti trecerea la norma intreaga . Cand va incepe scoala , la toamna, veti face un alt act aditional in care specificati numarul de ore saptamanal cu repartizarea pe zile .
Nu este nevoie nici de cere si nici de adeverinta . Este doar acordul partilor.
-
multumesc frumos tatum
Pentru RogojanM152
Eu am o nelamurire. Ai mentionat ca initial era angajat cu 8 ore, dar nu ai mentionat ce s-a intamplat dupa inscrierea la scoala, adica i-ai redus norma de lucru?
Eu am o nelamurire. Ai mentionat ca initial era angajat cu 8 ore, dar nu ai mentionat ce s-a intamplat dupa inscrierea la scoala, adica i-ai redus norma de lucru?