Buna seara.
ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea problema: nu imi apare suma de plata la impozitul pe salarii (in SAGA). Ce setari nu am facut corect?
Impozit salarii
Re: Impozit salarii
Cu adica nu iti apar sumele de plata? In ce meniu? Fii mai explicit, altfel nu prea putem sa te ajutam, numai daca mai punem intrebari suplimentare. 

Deschid meniul de Operatii- apoi State salarii - adaug noul stat de plata , imi apar in dreapa sumei totale, amanuntit, fiecare suma de plata, dar la impozit e 0. Si la fel si cand incerc sa generez ordinul de plata, tot 0... Din nou nu stiu ce e de facut. Firma e de transport international de marfa, daca are vreo importanta, e firma din ianuarie, inceput activitate in martie.
Poate au venituri mai nici de 250 lei si nu mai e ce sa impoziteze ?
Pune niste sume acolo sa vedem ca o persoana are impozit .
Pune niste sume acolo sa vedem ca o persoana are impozit .
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
herganiec multumesc.
Venituri de nici un fel. Banuiam ca de asta... dar era doar banuiala. Multumesc.
Venituri de nici un fel. Banuiam ca de asta... dar era doar banuiala. Multumesc.
ok. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”