Impozit salarii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
beianz

Impozit salarii

#1 Mesaj de beianz »

Buna seara.
ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea problema: nu imi apare suma de plata la impozitul pe salarii (in SAGA). Ce setari nu am facut corect?

balazse

Re: Impozit salarii

#2 Mesaj de balazse »

Cu adica nu iti apar sumele de plata? In ce meniu? Fii mai explicit, altfel nu prea putem sa te ajutam, numai daca mai punem intrebari suplimentare. :wink:

beianz

#3 Mesaj de beianz »

Deschid meniul de Operatii- apoi State salarii - adaug noul stat de plata , imi apar in dreapa sumei totale, amanuntit, fiecare suma de plata, dar la impozit e 0. Si la fel si cand incerc sa generez ordinul de plata, tot 0... Din nou nu stiu ce e de facut. Firma e de transport international de marfa, daca are vreo importanta, e firma din ianuarie, inceput activitate in martie.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

Poate au venituri mai nici de 250 lei si nu mai e ce sa impoziteze ?
Pune niste sume acolo sa vedem ca o persoana are impozit .
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

beianz

#5 Mesaj de beianz »

herganiec multumesc.
Venituri de nici un fel. Banuiam ca de asta... dar era doar banuiala. Multumesc.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

ok. :wink:
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns