Eroare plati
Eroare plati
Buna ziua! Am avut de introdus o chitanta,am introdus-o , iar apoi am descoperit ca am tastat ceva gresit. Am sters intregistrarea, iar acum cand vreau sa introduc din nou aceasi chitanta , imi arata ca si cum factura aferenta ar fi fost achitata. Dar in registrul de casa nu imi apare inregistrarea. Ce sa fac ? Am iesit din program,am restartat calculatorul si tot asa... Va rog sa ma ajutati ! Multumesc anticipat !
Re: Eroare plati
Situații - Listări - Situație furnizori - identificați furnizorul dați dublu clic pe acesta și apăsați butonul "Verificare". Ștergeți corelațiile eronate sau completați neachitatul la zi să ei egal cu neachitat final.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
nu ar fi mai bine ca in momentul stergerii unei plati(din casa, banca) la o factura , programul sa stearga si asocierea facuta si sa o puna "neachitata" automat?
Ar fi mai simplu pt utilizatori nu ar mai face verificari reglari sa se deregleze si altele mai ales cand sunt multe facturi la un furnizor.
Ar fi mai simplu pt utilizatori nu ar mai face verificari reglari sa se deregleze si altele mai ales cand sunt multe facturi la un furnizor.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Fiind tabele separate, nu prea cred ca e posibil."Activand" un echivalent al "delete cascade records" din acces , ar sterge si factura respectiva.(Presupun ca si Saga e construit conform regulilor BD relationale cu cheie primara etc..)
Pentru HerganieC
Daca se sterge o incasare/plata de obicei nu sunt probleme, doar in unele cazuri (sincer n-as putea sa dau un exemplu exact, dar mi se pare cand nu se face asocierea corecta se intampla acest caz) apare aceasta neregula.
Sincer sa fiu, in ultima perioada n-am patit asa ceva, doar la cativa utilizatori incepatori.
Daca se sterge o incasare/plata de obicei nu sunt probleme, doar in unele cazuri (sincer n-as putea sa dau un exemplu exact, dar mi se pare cand nu se face asocierea corecta se intampla acest caz) apare aceasta neregula.
Sincer sa fiu, in ultima perioada n-am patit asa ceva, doar la cativa utilizatori incepatori.