aviz marfa

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
nitai84

aviz marfa

#1 Mesaj de nitai84 »

Buna ziua, am o problema cu avizele. cand il fac e ok, cand fac factura si asociez avizul imi ia niste cantitati astronomice si imi da peste cap situatia clientilor. nu inteleg unde gresesc, in factura efectiva imi ia aceleasi cantitati dar la situatie clienti, avize imi apar total alte cantitati facturate .
cum trebuie sa fac?

eugen01

Re: aviz marfa

#2 Mesaj de eugen01 »

Incearcam/verificam asta pe calea > administrare-intretinere bd, verificare date , apasam butoanele pe rand.Daca nu apare emoticonul smiley...ei bine "Houston we have a problem"...programul va afisa problemele gasite.

nitai84

#3 Mesaj de nitai84 »

eugen01 scrie:Incearcam/verificam asta pe calea > administrare-intretinere bd, verificare date , apasam butoanele pe rand.Daca nu apare emoticonul smiley...ei bine "Houston we have a problem"...programul va afisa problemele gasite.

buna , am facut asta imi apar problemele, i am dat si reparare baza de date dar imi apare la fel, nu inteleg, oricum multumesc

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

pai si ce mesaj/mesaje a /au aparut la ..sa zicem primul click ?
PS
Nu e neaparat nevoie sa folosim butonul citare.E de ajuns click pe raspunde.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Refaceți actualizarea programului. A existat o problemă legată de asocierea avizelor la un moment dat și s-a trimis și mail legat de rectificare. Avizele respective trebuie reintroduse și reasociate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

nitai84

#6 Mesaj de nitai84 »

am facut actualizarea, am sters si reintrodus facturile, am asociat avizele din nou si acum e ok! multumesc mult tuturor de ajutor!

Scrie răspuns