Am toate aceste articole intr-un fiser xls, le pot importa pe toate folosiind metoda asta:
sursabalazse scrie:Desi sunt un simplu utilizator al programului si acum am citit prima data in manual despre import pentru preluare stocuri initiale, poate reusesc sa te ajut.
Deschizi un fisier excel unde treci ca si cap de tabel acelea pe care le gasesti in manualul de utilizare la "configurare" -> "preluare stocuri initiale".
Dupa ce ai creat capul de tabel completezi minim acele rubrici care apar ca si obligatoriu, salvezi fisierul si-l inchizi.
Mergi la "preluare stocuri initiale..." -> apesi pe "preluare din XLS..." -> la "fisier" dai un click pe "..." -> alesi fisierul excel creat anterior-> alegi "tipul", "gestiunea" si daca este cazul "grupa" -> bifezi la coloana "preluat" la care doresti si apesi pe "accept".
Aceasta procedura trebuie facut pentru fiecare tip de articol (marfa, materie prima, etc.).
Poti crea o firma test unde sa faci incercari in acest sens.
Foarte important, fara sa imi stric situatia actuala a stocurilor si fara sa pierd articolele existente!
Eventual sa fac un export si la sfarsitul listei sa adaug produsele noi pastrand structura tabelelor. E posibil asa ceva?