situatie furnizor

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
catanal

situatie furnizor

#1 Mesaj de catanal »

Buna ziua. Am o problema la un furnizor care in situate generala imi apare corect soldul dar cand intru pe frunizor am mai putin de plata nu mai imi apare o factura care este de plata cu TVA la incasare, am cautat acea factura imi apare in jurnalul de cuparari ca si achitata dar eu nu am dat achitare am acutat nota contabil nu apare nicaieri doar vad in jurnalul de cumparari data si suma fara nici o explicatie.
Nu stiu cum sa reglez soldul va rog daca aveti vreo metoda.
Va multumesc

tomac

Re: situatie furnizor

#2 Mesaj de tomac »

Apăsați verificare în ecranul în care vă apar detaliat facturile
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

catanal

#3 Mesaj de catanal »

Am verificat nu apare.
Ea apare ca platita in jurnalul de cumparari

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru "CatanaL"
Ce nu apare? Prin utilizarea butonul se face o verificare la asocierea facturilor.
Din ce perioada este facutura in cauza? Daca este din perioada curenta, incearca sa-l devalidezi si sa-l validezi din nou.

catanal

#5 Mesaj de catanal »

Buna dimineata.
Este o factura din februarie cand eram la TVA la incasare.
Acum am primit facturi de retur si am vrut sa asociez facturile de retur cu cea din februarie, programul m-a avertizat ca factura de retur este mai mare ca factura din februarie si am vrut sa scad doar valoarea cat era factura din februarie si am dat accept.
Am vazut la urma ca situatia nu este buna. Am sters factura de retur si am introdus din nou factura si am asociat cu alte facturi.
Si acea parte din factura din februarie nu mai apare in situatie furnizori detaliata valoarea totala de plata pe furnizor este mai mica exact cu suma din februarie,
In situatie furnizor apare suma corecta de plata.
Factura din februarie apare ca platita in jurnalul de cumparari, am cautat nota contabila si nu gasesc nicaieri.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Eu zic sa faci o salare de baza de date, dupa care incearca sa stergi factura asociata facturii din februarie, dupa care sa devalidezi factura din februarie si sa-l revalidezi si refaci asocierea.
Daca totusi ceva nu merge bine, restaurezi baza de date salvata.

catanal

#7 Mesaj de catanal »

Am rezolvat
Multumesc mult

Scrie răspuns