Buna dimineata!
am intampinat o problema : am introdus in productie mai multe articole fiecare cu materiile prime aferente . Dupa introducere, am observat o eroare de operare( nr bon si cantitatea la unul din materialele folosite), am mers si am modificat insa pe fisa articolului respectiv ( materialul ) mi-a ramas inregistrat si bonul eronat cu cantitatea scazuta, desi in meniul de productie nu mai apare. Cum pot face sa-l sterg din fisa de articol?? multumesc
bonuri de consum din productie
-
Re: bonuri de consum din productie
incercati, operatii-- alte operatii cu stocuri--reglare descarcare. si vedeti daca s-a rezolvat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
am mers in meniul specificat si am "incarcat cantitate" exact cantitatea inregistrata eronat. Stocul s-a reglat, ideea este ca pe fisa articolului am descarcare cu un document inexistent. In lista din productie bonul cu numarul care mi-a descarcat din fisa nu exista
. Este o solutie dar...nu prea "ortodoxa" sa spunem asa.

Si totuis de ce nu ai procedat asa cum a mentionat HerganieC? Mai exact ai un buton "reglare automata la toate articolele".
Inainte de asta ar fi optim sa faci o salvare de baza de date.
Inainte de asta ar fi optim sa faci o salvare de baza de date.

-
as mai avea o intrebare : am introdus articolele, am initializat stocuri ( la inceputul lucrului cu Saga), am primit materii prime, am facut productie, am transferat produsele finite la magazin. Cum fac ca toate aceste operatiuni sa merga si in fisele de cont ? in afara de fis lui 301 unde am inregistrate intrarile, in rest nu apare nimic din operatiile facute ( productie , transferul produselor finite la marfuri ? Cand am initiat societatea este acolo o bifa de pus in legatura cu preturile dar care spune ca se bifeaza numai daca se tine gestiunea global-valoric...eu as dori evidentele cantitativ-valoric. multumesc
Ei incerca sa faci o inchidere de luna? La validarea optiunii "inregistrare operatii contabil aferente stocurilor" vezi ce iti apare.