initializare stocuri gestiune

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
gheorghitaa803385

initializare stocuri gestiune

#1 Mesaj de gheorghitaa803385 »

Buna ziua,
Am achizitionat programul SagaC, pentru a tine evidentele unei microintreprinderi cu activitate de productie ( confectii copii) si comert( comercializarea acestora).Dupa ce am inventariat toate stocurile de materii prime si produse finite existente, am mers si le-am introdus prin meniul de "alte operatii cu stocuri", "operatii speciale" selectand "incarcare gestiune". Cand dau inchiderea lunii programul imi da eroare "Cont_D nu poate avea valoare nula".Mentionez ca inaintea acestor operatiuni am introdus toate soldurile din ultima balanta inchisa. Multumesc

cernatv

Re: initializare stocuri gestiune

#2 Mesaj de cernatv »

Trebuiesc introduse la Administrare>Configurare societati>Preluare stocuri initiale.
Vezi in help detalii despre preluare.

gheorghitaa803385

#3 Mesaj de gheorghitaa803385 »

multumesc

lepedeanum

#4 Mesaj de lepedeanum »

Buna ziua,

Am situatia urmatoare: la o societate, la inceputul anului am preluat stocurile prin obtiunea "Preluare stocuri initiale", dupa care am operat decarcare de gestiune in "Operatii/Alte operatiuni cu stocuri/Operatii speciale".
Acum cand vreau sa scot situtie stocuri imi dubleaza cantitatile si valorile. :?
Unde am gresit?

Va multumesc :idea:

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Trimiteți baza de date la firmă pentru a primi un răspuns exact, pentru că doar din descriere nu puteți primi un răspuns exact decât după ce vi se tot solicită informații suplimentare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns