scoaterea din uz a ob de inv
scoaterea din uz a ob de inv
cum se inregistreaza in contabilitate scoaterea din uz a ob de inv si casarea mijloacelor fixe
- fagarasa176
Re: scoaterea din uz a ob de inv
1. Pt OB --> Operatiuni-->Alte operatiuni cu stocuri-->dare in folosinta ob. inv.-->casare-->Generare PV pt ob inv >1 an sau adaugati manual
2. Pt imobilizari --> Operatii-->Imobilizari-->click pe imobilizarea care va intereseaza-->click pe tabul al 2'lea Modernizari/reevaluari....-->Adaugare-->la tip operatiune alegeti caseaza-->adaugati datele-->validati
2. Pt imobilizari --> Operatii-->Imobilizari-->click pe imobilizarea care va intereseaza-->click pe tabul al 2'lea Modernizari/reevaluari....-->Adaugare-->la tip operatiune alegeti caseaza-->adaugati datele-->validati
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
dar de ce daca faci asa ob de inventar nu apar ca iesite din gestiunefagarasa176 scrie:1. Pt OB --> Operatiuni-->Alte operatiuni cu stocuri-->dare in folosinta ob. inv.-->casare-->Generare PV pt ob inv >1 an sau adaugati manual
ati si validat documentul de la casare ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
da l-am validatherganiec scrie:ati si validat documentul de la casare ?
- fagarasa176
Inchideti luna
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
DE TOT SAU NUMAI LA GESTIUNEfagarasa176 scrie:Inchideti luna
Pentru GlitiaJ
Referitor la postare:
Referitor la postare:
Referitor la majuscule:tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.