CAS ANGAJATOR
-
CAS ANGAJATOR
Am descarcat ultima versiune a programului si nu mi s-a actualizat CAS angajator? Trebuie modificat manual?
- fagarasa176
Re: CAS ANGAJATOR
Ai facut doar update sau varianata completa?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Nu contează că a descărcat și instalat versiunea completă sau nu.
Cum ați verificat? Unde nu s-a schimbat? Nu s-a schimbat procentul în configurare salarii? Sau în statul de salarii?
Dacă nu s-a schimbat în statul de salarii înseamnă că acesta a fost adăugat și, probabil, validat înainte de actualizare. În acest caz devalidați sau dacă deja este devalidat apăsați actualizare date în statul de salarii precum și în ecranul din care generați pdf la D112.
Cum ați verificat? Unde nu s-a schimbat? Nu s-a schimbat procentul în configurare salarii? Sau în statul de salarii?
Dacă nu s-a schimbat în statul de salarii înseamnă că acesta a fost adăugat și, probabil, validat înainte de actualizare. În acest caz devalidați sau dacă deja este devalidat apăsați actualizare date în statul de salarii precum și în ecranul din care generați pdf la D112.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
In configurare salarii nu s-au modificat procentele, drept urmare si statul de plata si d112 le genereaza cu vechiul procentaj.
Multumesc.
Multumesc.
modificati manual, devalidati statul de plata pe octombrie, actualizati si validati. ar trebui sa fie ok.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru AmarandeiC
Si ai ultima versiune 447 si actualizarea din 18.11.2014 al programului?
Si ai ultima versiune 447 si actualizarea din 18.11.2014 al programului?
@balasze.
Nu contează. Nu are nici o legătură.
Problema apare pentru că, aproape sigur, a restaurat o arhivă făcută într-o bază de date în care procentele de la salarii nu erau actualizate.
Nu contează. Nu are nici o legătură.
Problema apare pentru că, aproape sigur, a restaurat o arhivă făcută într-o bază de date în care procentele de la salarii nu erau actualizate.
Si daca fac restaurare si instalez actualizarea nu se corecteaza procentul?
Intreb ca sa stiu ce "informatii"/"setari" se pierd la o restaurare din alta versiune.
Intreb ca sa stiu ce "informatii"/"setari" se pierd la o restaurare din alta versiune.
incearca pe o firma de test.. verifici inainte procentele de la salarii si apoi restaurezi o arhiva mai veche de la o firma. si o sa vezi cum arata procentele. apoi refaci actualizarea la zi si vezi daca s-au modificat procentele.(dar cred ca asta stiai deja
)

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Sincer nu stiam de aceste tipuri de probleme, nu prea am restaurat baza de date din versiuni anterioare.
De altfel, nu prea ma bucura acest lucru, deoarece la o instalare a unei actualizari ar trebui sa corecteze aceste lucruri, cel putin dupa parerea mea personala.
De altfel, nu prea ma bucura acest lucru, deoarece la o instalare a unei actualizari ar trebui sa corecteze aceste lucruri, cel putin dupa parerea mea personala.
O rezolvă, dar nu la restaurare. Procedura de restaurare chiar dacă actualizează tabelele conform noii versiuni, nu schimbă nimic în configurare.
Dar AmarandeiC (pe 19 Noi 2014 15:39) a zis ca a descarcat ultima versiune si nu s-au actualizat procentele. Atunci cum ramane?
A restaurat după ce a actualizat.
Aha, asa am inteles.
Multumesc. 

la un salariu brut de 900lei, cat va fi valoarea contributiilor?
multumesc.
multumesc.