reparatie mijloc fix amortizat complet
-
reparatie mijloc fix amortizat complet
Am o centrala termica de apartament montata la magazin.Aceasta este amortizata complet, iar in luna decembrie s-a defectat.Va rog sa-mi spuneti cum inregistrez acest lucru in registrul imobilizarilor in saga.Multumesc.Scuze, piesele folosite la reparatie cum le inregistrez.
Re: reparatie mijloc fix amortizat complet
In general, la bunurile amortizate integral daca vorbim de o simpla reparatie, iar valoarea nu este semnificativa, atunci se va inregistra prin contul de cheltuieli cu reparatiile. Daca in schimb prin reparatie sunt inlocuite piese importante, care poate fi considerata modernizare, iar valoarea este semnificativa, atunci se va majora valoarea mijlocului fix si se va stabili o perioada de amortizare.
In cazul tau, dupa parerea mea, nu cred ca reparatia unei centrale de apartament ar trebui tratata ca o modernizare. Valoarea nefiind semnificativa, ar trebui preluata ca si cheltuiala curenta.
In cazul tau, dupa parerea mea, nu cred ca reparatia unei centrale de apartament ar trebui tratata ca o modernizare. Valoarea nefiind semnificativa, ar trebui preluata ca si cheltuiala curenta.