automat cafea

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cocoranum

automat cafea

#1 Mesaj de cocoranum »

Buna ziua,va rog ajutati ma si pe mine cu inregistrarile care se fac pt automat cafea ,incepand de la intrarea facturi de la furnizor cu cafea,etc pina la descarcarea de gestiune si incasarea banilor.Specific ca nu are casa de marcat.Si totodata de unde pot sa aflu si eu retetarele pt automat cafea.Va multumesc pt ajutor

pinteae

Re: automat cafea

#2 Mesaj de pinteae »

Este cea mai simpla forma de productie. Ai cateva ingrediente (cafea, zahar, lapte, ceai, pahar, paleta, etc), pe care le consumi in functie de reteta. Reteta o poti afla de la agentul care se ocupa de administrarea aparatelor. Nu trebuie sa folosesti casa de marcat fiscala. In schimb, pentru fiecare aparat trebuie sa se conduca un formular, prin care sa conduci evidenta numarului de portii de cafea produse. Trebuie sa stii ca fiecare aparat are contor. Persoana care se ocupa cu administrarea aparatelor trebuie sa completeze formularul de care-ti vorbeam si care sa contina datele din contorul aparatului. La sfarsitul fiecarei luni trebuie sa primesti o copie dupa formularul respectiv. Doar asa vei putea urmarii consumul, depunerile de numerar si restul din aparat. Aparatul trebuie sa-l incarci pe baza de aviz. In functie de numarul portiilor, din fiecare sortiment, se scade gestiunea aparatului prin darea in consum a materiei prima/materialelor din reteta.
Pentru evidenta operatiunilor, poti utiliza modulul de productie din SAGA.

cocoranum

#3 Mesaj de cocoranum »

multumesc pt raspuns

cocoranum

#4 Mesaj de cocoranum »

ma poti ajuta cu un model de formular in care se completeaza datele din contor
multumesc

pinteae

#5 Mesaj de pinteae »

Daca-mi dai o adresa de mail iti pot trimite doua formulare care te pot ajuta.

cocoranum

#6 Mesaj de cocoranum »

Multumesc

Scrie răspuns