preluare automata balanta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
sandora448

preluare automata balanta

#1 Mesaj de sandora448 »

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu problema mea.
Am creat SC"X 2015" si am preluat soldurile de la SC "X 2014" folosind "preluarea automata" cf. manual de instructiuni.
Cand am dorit sa inregistrez plata catre un furnizor extern( taxare inversa) la facturile neachitate din 01.01.2015 apar alte facturi si sume decat cele cu care am incheiat anul 2014.De asemenea diferente apar si in situatia furnizorilor in 2015 fata de 2014.
Ca sa ma fac inteleasa mai bine, voi atasa niste print screen-uri.
Cum procedez acum ? Mentionez ca facturile respective leam introdus in 2014 prin intrari-valuta si am ales taxare inversa.
De ce nu pot atasa fisierele?

herganiec

Re: preluare automata balanta

#2 Mesaj de herganiec »

cel mai bine trimiteti mail la Saga. si explicati povestea acolo si arhiva firmei.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Aveti aici pe colegul SeptimiuV:
https://www.youtube.com/watch?v=6l1eAnPjIQ8
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Pe forum nu se pot atașa fișiere. Puteți încărca imaginile pe un site specializat și puneți linkul aici.
Preluarea automată se poate face dar dacă în baza de date din care se face preluarea există asocieri incorecte sau cu probleme se vor prelua eronat datele. Primul lucru după preluare este să verificați corectitudinea facturilor preluate. Soldul contabil este sigur că s-a preluat corect, dar la facturi este posibil să apară unele probleme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

sandora448

#5 Mesaj de sandora448 »

Multumesc pentru raspunsuri.
Cred ca am rezolvat situatia.Am sters din "intrari-valuta" facturile respective si le-am introdus corect, si situatia s-a reglat.

Scrie răspuns