Declaratia 230

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomac

Re: Declaratia 230

#16 Mesaj de tomac »

Cum ai tras concluzia asta? Văzând pdf-ul ce se poate depune online? Citește instrucțiunile de completare a declarației și vezi în ce caz se anexează ceva la formular. În nici un caz la redirecționarea celor 2%.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#17 Mesaj de herganiec »

am citit si nu am inteles de asta am intrebat referitor la D230 nou din anul acesta.
Daca aflam raspunsul nu mai postam.
Pana anul trecut listam pdf completat cu datele ONG le multiplicam si le dadeam la diverse persoane care voiau sa vireze cei 2% din impozit catre acest ONG.
Asa am facut si acum dar ce fac mai departe cu hartiile completate de la fiecare aici la ONG?
le inregistrez pe acest PDF pt fiecare persoana si le validez si le trimit electronic ? Sau le depun direct la finante?
In instructiuni nu spune nimic concret de ceea ce am postat anterior.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

apetrem

#18 Mesaj de apetrem »

Formularul nu se depune de catre ONG ci de către fiecare persoană fizică care realizează venituri din salarii.
Marian Apetre

balazse

#19 Mesaj de balazse »

Pentru HerganieC
Documente justificate sunt doar pentru bursa privata.
Instructiuni de completare scrie:Contractul privind acordarea bursei private şi documentele care atestă plata bursei se prezintă în original şi în copie, organul fiscal păstrând copiile acestora după ce verifică conformitatea cu originalul. În cazul în care declarația se transmite prin poştă, documentele de mai sus se anexează în copie.

Scrie răspuns