declarare orar
-
declarare orar
Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs ca aveti multa experienta si m-ati ajutat de fiecare data,
- programul orar al magazinului trebuie declarat la primarie?sau altundeva?
va multumesc
- programul orar al magazinului trebuie declarat la primarie?sau altundeva?
va multumesc
Re: declarare orar
la primarie se plateste o taxa de Viza orar...asa se numeste! anual daca nu ma insel
Din cate stiu exista o autorizatie de functionare unde treci si orarul pe langa alte date, iar pentru autorizatie si prelungirea autorizatiei se plateste o taxa.
-
buna ziua,
-aceasta este o probema pe care eu nu o inteleg referitor la autorizatia asta de functionare,eu fiind noua am tot cautat pe aici aceea autorizatie si nu am gasit nimic.
- sau nu stiu daca am inteles bine nu toti au nevoie de aceasta autorizatie,noi vindem rechizite scolare si din cate am citit am inteles ca ne autorizam atunci cand se infiinteaza firma la registrul comertului prin actul constitutiv.
- nu inteleg rolul acestei autorizatii care se vizeaza in fiecare an
va multumesc
-aceasta este o probema pe care eu nu o inteleg referitor la autorizatia asta de functionare,eu fiind noua am tot cautat pe aici aceea autorizatie si nu am gasit nimic.
- sau nu stiu daca am inteles bine nu toti au nevoie de aceasta autorizatie,noi vindem rechizite scolare si din cate am citit am inteles ca ne autorizam atunci cand se infiinteaza firma la registrul comertului prin actul constitutiv.
- nu inteleg rolul acestei autorizatii care se vizeaza in fiecare an
va multumesc
Fiecare primarie aduce o hotarare prin care decide cine trebuie sa obtina aceasta autorizatie.
Primaria vrea sa stie care este orarul, iar daca vrei sa deschizi un bar atunci nu iti va aproba sa fii deschis pana la 03.00 daca nu respecti anumite conditii.
Primaria vrea sa stie care este orarul, iar daca vrei sa deschizi un bar atunci nu iti va aproba sa fii deschis pana la 03.00 daca nu respecti anumite conditii.
-
poi de exemplu am vazut cateva magazine de haine care aveau afisata autorizatia si nu inteleg de ce?
or avea oare legatura cu import-export ceva de genul si le-au cerut autorizatie?
imi cer scuze nu vreau sa va stresez dar chiar nu inteleg multumesc
or avea oare legatura cu import-export ceva de genul si le-au cerut autorizatie?
imi cer scuze nu vreau sa va stresez dar chiar nu inteleg multumesc
Magazinele, cafenelele si alte unitati au obligatia de a obtine acea autorizatie de functionare.
Trebuie sa te cauti acea hotarare a primariei, consiliului local prin care se decide cine trebuie sa obtina acea autorizatie si vezi daca te aflii in categoria unitatilor care au aceasta obligatie.
Trebuie sa te cauti acea hotarare a primariei, consiliului local prin care se decide cine trebuie sa obtina acea autorizatie si vezi daca te aflii in categoria unitatilor care au aceasta obligatie.