declaratii depuse
declaratii depuse
Buna ziua!
Am depus toate declaratiile vineri (ultima a fost cea 100, dar D112, D394, D390 si D300 le-am depus la inceputul saptamanii). Nu am actualizat inca programul cu varianta din 25.04.2015. Trebuie sa redepun din nou declaratiile? S-a schimbat ceva important? Unde as putea vedea ce anume se schimba cu fiecare actualizare?
Multumesc frumos!
Am depus toate declaratiile vineri (ultima a fost cea 100, dar D112, D394, D390 si D300 le-am depus la inceputul saptamanii). Nu am actualizat inca programul cu varianta din 25.04.2015. Trebuie sa redepun din nou declaratiile? S-a schimbat ceva important? Unde as putea vedea ce anume se schimba cu fiecare actualizare?
Multumesc frumos!
- fagarasa176
Re: declaratii depuse
daca ai primit recipisa este totul ok
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc, am primit la toate validare.
Este actualizare in data de 25.04.2015?Eu am varianta 3.0.453 saga c.Sau nu este vorba de saga c?
Multumesc!
Multumesc!
stefi scrie:Buna ziua!
Multumesc frumos!
- fagarasa176
Acuma este varianta din 28.04.2015
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Luni, adica ieri am vazut ca a ramas aceeasi versiune 453 insa aparea actualizare cu data de 25.04.2015, care a fost sambata...
Eu nu am primit nici un mesaj cu vreo actualizare.
Nici eu nu am primit mesaj, am vazut pe pagina web. Primesc mesaj doar cand se trece la o noua versiune, in rest ma uit tot timpul daca au aparut schimbari... Asa cum a spus si Fagarasa176 deja astazi este o noua versiune..
O noua actualizare, nu versiune, ma scuzati, am gresit!
Daca nu a aparut o noua versiune inseamna ca s-ar reparat niste bug-uri si atunci apar "actualizarile", dar daca nu intampinati nici o problema de functionalitate atunci nu necesita neaparat actualizarea.