salarii
-
salarii
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cum sa completez orele lucrate in statul de plata.am 2 salariati la acel punct de lucru,cu programe diferite de lucru si nu le iese cele 168 de ore care ar trebui din luna aprilie, de exemplu 158 ore.dar sunt pontati si doua sambete a cate 4 ore total ar fi 8 ore lucrate sambata,administratorul imi cere sa platesc dublu acele ore de sambata.La al doilea salariat este pontat cu 172 ore,plus doua sambete a cate 4 ore.daca nu trec corect 168 de ore cat are luna si restul de ore nu stiu cum sa le trec in Saga imi iese eroare in dec.112.Va rog sa-mi dati un raspuns ca nu pot transmite dec.112.Multumesc fff.mult
Re: salarii
le treci la detalii la ore suplimentare. la fiecare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
In detalii trebuie sa trec si orele dar sa calculez si banii aferent orelor asa este corect. Va multumesc .
v-ati uitat putin pe detalii?
trebuie completate orele si procentul. suma o calculeaza programul.

trebuie completate orele si procentul. suma o calculeaza programul.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”