va rog sa nu radeti de mine, si daca radeti...asta e. merit.
la statul de plata , tocmai la mine... unul din cei doi copii ai mei a implinit 18 ani , de ceva vreme. student ( pe banii parintilor ). acum mi-a picat fisa ca inca mai figureaza la deduceri cu suta de lei. ce catastrofa . e catastrofa ? .ce trebuie sa fac?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
pai tocmai asta spuneam. e student pe banii parintilor. am citit si in lege . dar nu inteleg prea bine . ( e major ,dar e student si nu are nici un venit) .pot sa am deducere, inca 3 ani de facultate daca nu se angajeaza?
N-are treaba pe banii cui isi face studiile, pana cand nu obtine venituri care nu depasesc 250 lei lunar.
[color=#0000FF]Codul Fiscal[/color] scrie:ART. 56 Deducere personală
(3) Persoana în întreţinere poate fi soţia/soţul, copiii sau alţi membri de familie, rudele contribuabilului sau ale soţului/soţiei acestuia până la gradul al doilea inclusiv, ale cărei venituri, impozabile şi neimpozabile, nu depăşesc 250 lei lunar.