la statul de plata , tocmai la mine... unul din cei doi copii ai mei a implinit 18 ani , de ceva vreme. student ( pe banii parintilor
deducere suplimentara
-
halastauanc
deducere suplimentara
va rog sa nu radeti de mine, si daca radeti...asta e. merit.
la statul de plata , tocmai la mine... unul din cei doi copii ai mei a implinit 18 ani , de ceva vreme. student ( pe banii parintilor
). acum mi-a picat fisa ca inca mai figureaza la deduceri cu suta de lei. ce catastrofa
. e catastrofa
? .ce trebuie sa fac?
Re: deducere suplimentara
il scoti de la deducere.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
halastauanc
trebuie sa fac si modificarile din urma? si la D112?
eh,,, acum.. eu l-as lasa asa. 
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
halastauanc
multumesc din inima !!!
Daca inca studiaza, de ce sa-l scoti de la deducere?
-
halastauanc
pai tocmai asta spuneam. e student pe banii parintilor. am citit si in lege . dar nu inteleg prea bine . ( e major ,dar e student si nu are nici un venit) .pot sa am deducere, inca 3 ani de facultate daca nu se angajeaza?
N-are treaba pe banii cui isi face studiile, pana cand nu obtine venituri care nu depasesc 250 lei lunar.
[color=#0000FF]Codul Fiscal[/color] scrie:ART. 56 Deducere personală
(3) Persoana în întreţinere poate fi soţia/soţul, copiii sau alţi membri de familie, rudele contribuabilului sau ale soţului/soţiei acestuia până la gradul al doilea inclusiv, ale cărei venituri, impozabile şi neimpozabile, nu depăşesc 250 lei lunar.