SAGA pe tableta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
magyariv

SAGA pe tableta

#1 Mesaj de magyariv »

pun si eu o intrebare...se poate instala SAGA pe o tableta ? Sunt in situatia de multe ori ca ar trebui sa caut ceva in baza de date si nu am laptopul la mine....stie cineva?

paturcai

Re: SAGA pe tableta

#2 Mesaj de paturcai »

Nu cred ca va ajunge pe tableta SAGA.
Dar aveti o solutie mult mai eleganta iar pe tableta chiar - la propriu - este gratis:
Teamviewer
Aceasta aplicatie se poate instala (chiar le faceti un serviciu) free si fara niciun fel de limitare si puteti prin intermediu ei sa accesati SAGA.
Am reusit performanta cu un telefon mobil unde se vedeau niste "puricei". Am avut nevoie de un sold la un furnizor si a trebuit ca din metrou sa ma leg la compuerul pe care lucrez si sa caut.
A fost obositor dar mi-a reusit.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

magyariv

#3 Mesaj de magyariv »

multumesc frumos de idee..dar nu cred ca ma ajuta foarte mult ca in cazul asta trebuie sa fie deschisa non stop calcul de acasa.Am citit aseara despre posibilitatea de a folisi in regim server SAGA..cred ca asta ar fi cel mai indicat...numai ca nu sunt experta in IT si deocamnata habar nu am cine ar putea sa ma ajute la setari. Oare ar putea cineva dintre colegi sa ma ajute cu teamwiever intrat pe calcul meu sa fac setarile?..stiu ca este mult ce cer...dar incerc...:)

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Chiar daca s'ar implementa SAGA pentru android ...problema este conversia bazelor de date.
Nu cred ca este posibil ceea ce vreti
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Nu trebuie nicio setare speciala la Teamviewer.
Adica - ma rog - doua ar trebui dar sunt simple:
Cand se deschide Teamviewer, in ecranul din stanga apare un loc unde se trece o parola permanenta:
Enter a personal password to access this computer from everywhere, se da click pe "creion" si se urmaresc pasii, se trece o parola si GATA
A doua chestiune:
(Daca nu face deja lucrul acesta)
Am lansat Teamviewer, pe bara de meniu am EXTRAS, apas, aleg OPTIONS, aici aleg GENERAL, iar in dreapta gasesc SI BIFEZ "Start Teamviewer with windows"

O alta solutie care este de-a dreptul GRATIS este folosirea unei extensii din browser-ul Chrome (de la Google)
Ambele computere trebuie sa aiba instalata aceasta extensie: Desktop la distanta/Remote desktop
Cei de la Google au lucrat la aceasta extensie in timp si acum este perfecta. Nu este ca Teamviewer (nu poti sa copiezi - de exemplu - un fisier de pe unul din calculatoare si sa te duci pe ecranul celui unde vrei sa lipesti/paste) dar exceptand cateva facilitati in plus de la Teamviewer il folosesc fara grija ca "nu respect termenii de licenta")
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns