Factura pe minus

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
chelesa149

Factura pe minus

#1 Mesaj de chelesa149 »

Un sfat, va rog !

Cum pot inregistra in SAGA o factura de la RCS ( storno servicii dublate anterior ) pe minus ?

paturcai

Re: Factura pe minus

#2 Mesaj de paturcai »

Nu bifati "TVA la plata" si in ecranul de jos:
Nedefinit-->Explicatia--->buc--->cantitate MINUS 1 la valoare cu tot cu TVA treceti MINUS 124 (presupunand ca TVA este 24% si vi se scade aceasta suma), la cont contabil treceti 626
Salvati, valdiati si asteptati o factura pe plus ca sa puteti face "reglarea" cu factura aceasta (care este pe minus)
Reglarea o veti face mergan in LISTARI---->Situatie furnizor------>dati click pe RCS/RDS si acolo alegeti reglarea
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

chelesa149

#3 Mesaj de chelesa149 »

paturcai scrie:Nu bifati "TVA la plata" si in ecranul de jos:
Nedefinit-->Explicatia--->buc--->cantitate MINUS 1 la valoare cu tot cu TVA treceti MINUS 124 (presupunand ca TVA este 24% si vi se scade aceasta suma), la cont contabil treceti 626
Salvati, valdiati si asteptati o factura pe plus ca sa puteti face "reglarea" cu factura aceasta (care este pe minus)
Reglarea o veti face mergan in LISTARI---->Situatie furnizor------>dati click pe RCS/RDS si acolo alegeti reglarea

Multumesc frumos !

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru ChelesA149
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.

chelesa149

#5 Mesaj de chelesa149 »

Am inteles !

Multumesc :)

Scrie răspuns