Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema daca se poate sa ma ajutati si pe mine:
1.Casierul a operat un bon fiscal numerar unui client,iar bani i-a incasat pe card,si cum nu era de ajuns ca a gresit bonurile........... clientul a renuntat si la marfa....
Ce fac in acest caz? proces verbal,decizie anulare bon fiscal?iar bani din banca?fac nota? 5125-7588?
corectez bonul il las pe card in program? nush.....
va multumesc!
anulare bon fiscal
Re: anulare bon fiscal
Operezi o factură de stornare pe client.
Restituirea banilor în bancă o operezi 4111=5121 pe clientul acela
Face notă explicativă salariatul prin care explică și faptul că în loc să încaseze cu cardul a încasat numerar.
Și la contabilizarea raportului Z nu operezi numerar suma ci prin card. Ar fi anormal să operezi numerar dacă nu ai banii efectiv.
Restituirea banilor în bancă o operezi 4111=5121 pe clientul acela
Face notă explicativă salariatul prin care explică și faptul că în loc să încaseze cu cardul a încasat numerar.
Și la contabilizarea raportului Z nu operezi numerar suma ci prin card. Ar fi anormal să operezi numerar dacă nu ai banii efectiv.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
poi.......este persoana fizica....
Și...ce dacă? Momentan normele la OUG 28/1999 sunt tot alea vechi.
Un bon fiscal înregistrat în memoria casei de marcat nu se poate anula. Este imposibil. Singura soluție este cea pe care am indicat-o eu.
Un bon fiscal înregistrat în memoria casei de marcat nu se poate anula. Este imposibil. Singura soluție este cea pe care am indicat-o eu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.