export/import date magazin

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
hegedusa

export/import date magazin

#1 Mesaj de hegedusa »

Am luat o firma noua, care deschide un magazin cu vanzare cu amanuntul. se va lucra pe SAGA legata la casa de marcat si cu cititor de cod de bara. Am configurat societatea cu gestiune cantitativ valorica, deoarece patronul doreste sa stie in orice moment care este situatia stocului pe produse. Am tot cautat pe Forum si in manualul de instructiuni dar nu am inteles cum se poate face exportul/importul de date respectiv de numai de intrari si iesiri. La magazin se fac receptiile si se emit bonuri fiscale sau facturi. Contabilitatea generala nu se tine la magazin, deci este necesar de export/import de date pe care nu reusesc sa il fac. Nu stiu ce varianta de lucru sa folosesc pentru a nu pierde date. Rog o parare a celor care ma pot indruma. Desi lucrez de ceva timp in Saga, nu m-am lovit de o astfel de problema. Sau poate sunt alte variante pe care nu le am in vedere. La alte societati fac importul de date general, dar in acest caz daca import asa de la magazin imi sterg tot ce lucrez se salarii sau imobilizari, de exemplu.

Multumesc
-

tomac

Re: export/import date magazin

#2 Mesaj de tomac »

Prin import din arhivă. Debifați toate modulele și re-bifați pentru import doar partea de stocuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

hegedusa

#3 Mesaj de hegedusa »

Multumesc pentru raspuns, dar de unde debifez si rebifez. Am incercat in export date, selectez "intrari" spre exemplu, dau perioada, imi afiseaza in partea dreapra diversele receptii dar atat, nu pot face nici un fel de export. Prin Administrare - Intretinere BD - salvare nu pot bifa sau debifa nimic, Scuze, recunosc "ca nu ma duce capul", dar nu imi dau seama cum se face.
Multumesc inca odata,

hegedusa

#4 Mesaj de hegedusa »

Mii de multumiri, am inteles si merge. O zi buna si SPOR...

Scrie răspuns