Va rog sa ma ajutati intr-o problema de restaurare date. Vreau sa aduc in calculatorul meu datele lunii iulie de la un punct de lucru. Am incercat cu import date de pe salvarea facuta pe stik din calculatorul de la punctul de lucru, dar la luna iulie mai aveam acte bagate pana la data de 15.07.2015 la mine in calculator. Am observat ca nu se rescrie , ci se adauga, iar datele ce le aveam deja pana la data de 15.07.2015 s-au dublat.
Cum pot sa corectez acest lucru? Mai exact vreau import de date dar cu rescriere nu cu adaugare. Multumesc
IMPORT DATE CU RESCRIERE
Re: IMPORT DATE CU RESCRIERE
Importul adaugă înregistrări pe perioadă. Restaurarea înlocuiește datele existente cu cele din arhiva ce se restaurează. Restaurarea se face pe toată baza de date nu pe un interval de timp.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
@prinim,
Ar fi trebuit ca importul sa-l faceti doar din perioada 16.07-> incolo, nu si cele din 01.07-15.07 care le aveti deja introduse.
Ar fi trebuit ca importul sa-l faceti doar din perioada 16.07-> incolo, nu si cele din 01.07-15.07 care le aveti deja introduse.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
cum pot corecta acest lucru? pot cumva sa sterg ce am eu acum in luna iulie?(pentru a putea importa doar luna iulie) mentionez ca nici pentru perioada 1.07-15.07 nu erau complete la mine in calculator. Multumesc
faceti o salvare si apoi stergeti ce ati introdus dvs. sa ramana doar din import.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”