Tiparire facturi / configurare formular

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Închis
szabob466

Tiparire facturi / configurare formular

#1 Mesaj de szabob466 »

Salut,

Poate sa ma ajute cineva cu configurare formular de factura? De la versiunea noua (PS. 3.0.250) nu pot sa modific layoutul de la factura. Probabil ca au fost discutii legate de layoutul nou de factura, dar intrebarea mea este daca as putea sa modific layoutul manual. Singura chestie pe care ma lasa sa configurez e logoul chiar daca debifez "Tiparire fara formular" ma lasa sa editez formularul facturii, dar ca si rezultat nu se vede nicio modificare.

Ma gandeam sa folosesc facturi pretiparite (fundal, logo, chenare, tabele etc), dar daca nu pot sa modific layoutul, nu prea am sanse.

Si inca ceva: am observat ca formularele existente se poate regasi in fisierul SAGA PS.3.0>0001/ffact.dbf . Se poate crea un formular nou, sau se poate modifica acolo cele existente prin modificarea coordonatelor din tabel?

Multumesc,
szb

tomac

Re: Tiparire facturi / configurare formular

#2 Mesaj de tomac »

Nu se poate personaliza formatul actual. Acesta nu se va mai schimba. Nu se va reveni la cel vechi.
Ce se poate parametriza există deja în ecranul de tipărire (ce informații să apară sau nu), alegerea unei imagini sau altceva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Închis