Amenda CNADNR
Amenda CNADNR
Buna ziua ! Firma la care lucrez a achizitionat o masina de la alta firma. Firma vanzatoare a primit intre timp o amenda de rovinieta pe care a achitat-o ,la acea data masina fiind tot pe numele ei . Acum masina este pe numele firmei noastre si am primit o somatie de la firma vanzatoare ( la care este atasat PV verbal de contraventie si chitanta cu care au achitat ei amenda) prin care sa le achitam contravaloarea amenzii. Este suficienta aceasta somatie?.
- fagarasa176
Re: Amenda CNADNR
Nu e vorba de somatie.
Din punct de vedere legal la data amenzii masina era pe firma respectiva deci obligatia platii ii revine.
Din punct de vedere al "bunului simt" amenda a fost luata de fapt de catre cumparator
Din punct de vedere legal la data amenzii masina era pe firma respectiva deci obligatia platii ii revine.
Din punct de vedere al "bunului simt" amenda a fost luata de fapt de catre cumparator
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Re: Amenda CNADNR
Nu se pune problema "bunului simt". Noi chiar vrem sa platim firmei vanzatoare amenda. Vroiam sa stiu daca este in regula. Somatia este intocmita de firma vanzatoare (intocmita de un avocat de-al lor).