Buna ziua, am un control de la ANAF si mi-au cerut : fisa furnizorilor 2014 - 2015 .
De unde pot sa scot din saga o astfel de fisa ( denumirea lor, soldul, intrarile si iesirile pe furnizor ) sau daca a-ti mai intampinat aceasta cerinta ce anume trebuie. Multumesc
Fisa furnizor
-
Re: Fisa furnizor
Oare trebuie sa listez din fisa conturi pe fiecare furnizor in parte din 2014 - 2015 ? Sau ... pe langa aceasta fisa mi-au cerut si evidenta contabila ian - oct 2015.
Multumesc.
Multumesc.
Situatii, situatie furnizori, alegi perioada care iti trebuie si acolo ai jos mai multe optiuni, alegi ce-ti trebuie de acolo. Eu cred ca ai nevoie de a treia, adica "tiparire facturi + plati". Sper ca am inteles bine ce-ti trebuie. Succes!
-
situatii- listari , apoi fise conturi - alegi fiecare furnizor dupa analitic si listezi (salvezi) pe fiecare in parte .
-
avand in vedere ca vor pe toti furnizorii pentru perioada 2014-2015 am de listat 200 de pagini. Multumesc pentru raspunsuri.
fa-le fisiere .PDF. si da-le p stik cui are nevoie, sa si le listeze singuri, poate nu au nevoie listat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
avand in vedere ca mi-au zis sa prezint cu fisa furnizorilor 2014 - 2015 , nu au specificat altceva in invitatie. Sunt pentru control