Buna ziua, am un control de la ANAF si mi-au cerut : fisa furnizorilor 2014 - 2015 .
De unde pot sa scot din saga o astfel de fisa ( denumirea lor, soldul, intrarile si iesirile pe furnizor ) sau daca a-ti mai intampinat aceasta cerinta ce anume trebuie. Multumesc
Fisa furnizor
-
nicsana623
Re: Fisa furnizor
Oare trebuie sa listez din fisa conturi pe fiecare furnizor in parte din 2014 - 2015 ? Sau ... pe langa aceasta fisa mi-au cerut si evidenta contabila ian - oct 2015.
Multumesc.
Multumesc.
Situatii, situatie furnizori, alegi perioada care iti trebuie si acolo ai jos mai multe optiuni, alegi ce-ti trebuie de acolo. Eu cred ca ai nevoie de a treia, adica "tiparire facturi + plati". Sper ca am inteles bine ce-ti trebuie. Succes!
-
serbanm815
situatii- listari , apoi fise conturi - alegi fiecare furnizor dupa analitic si listezi (salvezi) pe fiecare in parte .
-
nicsana623
avand in vedere ca vor pe toti furnizorii pentru perioada 2014-2015 am de listat 200 de pagini. Multumesc pentru raspunsuri.
fa-le fisiere .PDF. si da-le p stik cui are nevoie, sa si le listeze singuri, poate nu au nevoie listat.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
nicsana623
avand in vedere ca mi-au zis sa prezint cu fisa furnizorilor 2014 - 2015 , nu au specificat altceva in invitatie. Sunt pentru control