Buna ziua,
1. La preluarea unei societati cu gestiune se poate face preluarea stocurilor astfel incat in fisele de magazie sa apara istoricul fiecarui produs ( adica sa apara distinct toate intrarile cu data intrare si pret de achizitie pentru fiecare cod de produs, chiar daca pentru acelasi cod sunt mai multe intrari cu preturi de achizitie diferite) ?
2. Dupa preluare nu pot genera nici fisele de magazie. Cum se poate face acest lucru?
Chiar daca am incercat sa scad din gestiune un produs , nu reusesc sa generez decat fisa de magazie la produsul la care am avut miscare.
Cum pot genera fisele de magazie pentru toate produsele ?
Daca introduc manual la preluare stocuri fiecare pozitie din situatie stocuri aferenta lunii anterioare preluarii, Saga imi genereaza o noua situatie a stocurilor unde cumuleaza produsele cu acelasi cod si imi da un pret mediu de achizitie.
Cel putin eu asa le-am preluat, introducand manual intreaga situatie a stocurilor din luna anterioara.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau poate am procedat eu gresit.
Pentru mine este prima preluare manuala in Saga.
Multumesc.
Preluare gestiune
Re: Preluare gestiune
Totusi ce intelegi prin "preluare"?
In program o sa iti apara acele miscari care au fost inregistrate in program.
Fisa fiecarui articol se poate vizualiza la "situatie-listari" -> "fise articole" -> unde selectezi articolul dorit.
In fisa articolului iti apare pretul mediu, dar ai butonul "componentat stocului final (la zi)" unde poti vizualiza ce cantatitate si la ce pret unitar si se compune stocul, asta daca lucrezi cu FIFO (iar la preluare stocuri pentru fiecare pret ai introdus un rand separat).
In program o sa iti apara acele miscari care au fost inregistrate in program.
Fisa fiecarui articol se poate vizualiza la "situatie-listari" -> "fise articole" -> unde selectezi articolul dorit.
In fisa articolului iti apare pretul mediu, dar ai butonul "componentat stocului final (la zi)" unde poti vizualiza ce cantatitate si la ce pret unitar si se compune stocul, asta daca lucrezi cu FIFO (iar la preluare stocuri pentru fiecare pret ai introdus un rand separat).
BUna ziua,
Preluare : am intrat la config.societati si la preluare stocuri am introdus manual fiecare produs( dupa ce am creat articolele) la pret de achizitie.
Am incercat sa listez fisele de magazie dupa ce am terminat preluarea si am vazut si eu la componenta stocului la zi toate produsele inregistrate de mine.
Eu vroiam sa pot lista acele fise pentru a evidentia ca am preluat soldurile corect. Asa cum am mentionat anterior, am vazut ca se poate lista fise de magazie doar pentru produsele unde am avut miscare. Aici nu vorbesc despre situatie stocuri care la sfarsit de luna este ok. As dori sa pot lista fise de magazie pentru toate produsele chiar daca nu am avut miscare.
Multumesc,
Preluare : am intrat la config.societati si la preluare stocuri am introdus manual fiecare produs( dupa ce am creat articolele) la pret de achizitie.
Am incercat sa listez fisele de magazie dupa ce am terminat preluarea si am vazut si eu la componenta stocului la zi toate produsele inregistrate de mine.
Eu vroiam sa pot lista acele fise pentru a evidentia ca am preluat soldurile corect. Asa cum am mentionat anterior, am vazut ca se poate lista fise de magazie doar pentru produsele unde am avut miscare. Aici nu vorbesc despre situatie stocuri care la sfarsit de luna este ok. As dori sa pot lista fise de magazie pentru toate produsele chiar daca nu am avut miscare.
Multumesc,
Adica vrei sa listezi fisa de articol cu zero? Pentru ce?