Buna seara,
Sunt o SC de productie art imbracaminte copii. Am avut o comanda pentru Anglia, produsele fiind fabricate in atelierul propriu si dat spre vanzare in Anglia. Am creat articolele , am bifat rubrica " valuta" . L-am produs cu consumurile respective, dupa care le-am facturat prin "iesiri valuta " cu pretul in eur la cursul din data facturarii. Dupa validarea facturii insa nu se efectueaza scaderea din gestiune a produselor si nici nu le regasesc in situatia vanzarilor din luna respectiva. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ce anume trebuie facut ?? Multumesc
descarcare gestiune produse finite vandute in anglia
-
Re: descarcare gestiune produse finite vandute in anglia
Adica ai inregistrat productia prin meniul "productie", si ai inregistrat vanzarea acelor acelor produse finite produse anterior si nu se descarca din stoc?
Inseamna ca ceva nu ai inregistrat corect.
Inseamna ca ceva nu ai inregistrat corect.
-
Da. Le-am produs in data de 30.09.2015. Am creat o gestiune separata "custodie Anglia " si le-am transferat acolo ( daca intocmeam aviz de expeditie toata marfa era inregistrata ca fiind vanduta pe cont de venituri 7015) , intelegerea contractuala fiind ca facturarea sa se faca pentru produsele vandute intr-o perioada de 3 luni , la sfarsitul perioadei, restul returnandu-se. Astfel am primit situatia cu marfa vanduta la sfarsitul lunii decembrie si am intocmit factura cu produsele vandute preluandu-le din gestiunea "custodie anglia " iar diferenta am "intors-o " in gestiunea de produse finite, cu nota de transfer.Chiar daca am validat factura de vanzare nu genereaza miscarile pe stocuri .
Totusi unde nu genereaza miscarile pe stocuri? Fii mai explicit unde si ce nu apare exact.
-
In situatia stocurilor din gestiune , raman cu stocuri exact cantitatea care a fost facturata. Miscarile din notele de transfer au fost inregistrate, insa vanzarea cu factura nu. ( in spatele facturii a fost factuta nota contabile 4111=7015 )
Multumesc
Multumesc
La iesiri ai utilizat "nedefinit" sau "produser finite"?
Daca ai utilizat produse finite, atunci ceva nu ai facut bine, dar pentru asta deja ar trebui vazut inregistrarile.
Daca ai utilizat produse finite, atunci ceva nu ai facut bine, dar pentru asta deja ar trebui vazut inregistrarile.